-
cin mi yoksa başka bir şeymi anlayamadım..
arkadaşlar uzun zamandır akşamları yatsı namazından sonra eşimle meditasyon yapıyoruz daha sonra birbirimizin aura larına bakıp kendimizi geliştirmeye çalışıyoruz iki üç gündür mor renkli bir veya iki sanırım varlık sürekli etrafımızda dolaşıyor yüzleri belli değil bir buçuk metre boylarında bazen daha kısada görüyorum sıkıntı vermiyorlar sadece dikkatimizi dağıtıyorlar eşimle birbirimize bakarken birbirimizin yüzünde değişik şekillere giriyorlar çığlık filminde kullanılan maskeyi hatırlarsınız ve buna benzer şekiller ilk etapta felak nas okuduk gitmedi üzerimizde birde şeytan ve cinlerin kahrı için name-i peygamberi duası var hatta onuda okuduk fakat hiç tınmadı bile bizimle işimiz bitene kadar takılıyor iyi olduğunu düşünerek zararda vermek istemiyorum aslında hatta oğlum bir gün önce baba şuan önünde ve dalga geçer gibi dans ediyor dedi sizce neler oluyor şuana kadar hiçbirimiz korkmadık hatta girdiği şekillerden dolayı güldüğümüzde oluyor dualar şuan için etkili olmadı nedersiniz...
-
çocuğunuzun yanında konuştunuzmu acaba böyle şeyleri ondanmı söylüyor yok onun yanıda konuşmadısanız bu üç harflileri çocuklar görürlermiş ayeti hırz okuyn çok etkili olduğu söyleniyor birde cin mektubu varmış evde bulundurulması gerkiyormuş o zaman eve yaklaşamıyorlarmış ...
-
ufaklık çok küçük yaşlardan beri konuya aşina korkmuyor gayet rahat şuanda üçüncü gözü açık üst düzey varlıkları görebiliyor enteresan olan bu varlıkların dualardan etkilenmemesi hoş bizede bulaşmıyorlar neyse sanırım zamanla alışacağız çünkü her evde bulunduklları söyleniyor zarar vermedikleri sürece sıkıntı yok durup dururkende onlara zarar vermenin günah olacağını düşünüyorum.. anlatığınız mektuptanda etkilenmiyorlar(name_i peygamberi)