| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jan 2007
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Cin Musallat Olmuş Bir Kimseyi Bu Musallattan Kurtarmak İçin abdestli bir şekilde..musallat olunan kişinin.. 1-Sağ Kulağına 7 Defa Ezan Okunması 2-Fatiha Suresini okumak 3-Felâk suresini okumak 4-Nâs Suresini Okumak 5-Ayetel Kürsiyi okumak 6-Saffât suresini okumak (Özellikle Azab vericidir bu) 7-Haşr suresinin son üç ve beş ayetinin okunulması 8-Tarık Suresini Bir defa okunulması kişiyi bu sıkıntıdan kurtarır..
__________________ TANRI ' NIN SANA BAHŞETTİĞİ ZEKAYI KULLANMAYARAK ONU İNCİTME |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | eline saglık canım bu cok yaralı bir tarif ve her denedigimizde büyük bir rahatlama oldu bu tarifi 7 kez uygulamak cok daha iyi sonuc veriyor ayrıca |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | cevap hakkı bu yöntem ifritlere karşı etkili değildir.zayıf cinlere karşı etkilidir. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Kesinlikle yasini şerifeyi okuyunuz: Ben ve benimle beraber 3 kişi cin çarpmış bir bayana okuduk şükür kurtuldu. 41 defa okuyunuz. Yasinde mübinle biten ayetlerde hastaya üfleyin ve karşını za bir bakır su koyun aynı zamanda o suyada üfleyin 41 yasini böylece bitirin bu sudan hastaya içirin ve bu suyun kalanı ilede hastaya banyo yaptırın ve banyo suyunu da ayak değmedik bir yere dökün. Hastanız Allah'ın izni ile kesinlikle iyi olacaktır. % de 100 denedik. Ve başardık. Allah şifalar versin. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | bunları okuyun ama bir çözüm olmadığını göreceksiniz ya geçici bir rahatlatma söz konusu olacak,yahut dahada çok bunalma ve sıkılma olacak.şimdi sorarım sizlere.hadi bu ayetleri kişiye okuyorsunuz.içindekiler dışarıya çıkar ve bir noktada bekler taki okuma bitinceye kadar sen ise ben hallettim zannedersin.yapısallıkları zarar görmemek için bedenden çıkmıştır.okuman biter tekara bedene girer işte sizlerin beni anlıyamadığı nokta burası.boşu boşuna hastayı saatlerce okumuş olursunuz
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | ben bişey okumuştum hatta forumda varda bulamadım bu yöntemin aynısı ama bu farklı yazılmış biraz bunu yaparken çok usta birinin yapması gerekiyomuş çünkü bu yöntemle cin hastadan çıkıp yöntemi yapan kişinin içine girebiliyomuş |
| | |
| | #8 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
tamam iyi hos anlatiyorsun, neredeyse her konuda "yok öyle degil.." diyorsun. Hepsi kabulde, peki neden hic bir zaman "öyle olmaz, ama böyle olur!" diye bir öneri kendi sunmuyorsun. Belliki bu konularda az cok bilgin var ve büyü oldugunuda inkar etmiyorsun. O halde sen söyle madem, kendisine büyü yapilmis bir insan bu illetten, ona buna milyarlarca para dökmeden nasil kurtulur. Cok merak ediyorum, acaba sence büyülerin cözümü nasilmis??? Merakla senin yöntemini bekliyorum. Herkese selamlar | |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Aynen öyle
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ne olduğunu bilmiyorum ama sorun çözülmüyor arkadaşlar tam 15 seneden beri bende birşeyler var ama ne olduğunu bilmiyorum kime gittiysek çözemedi sanki içimde birşeyler var hani insan banyo yaptıktan sonra rahatlar ya ben o rahahatlama olamıyorum içimde beni sıkan büyük bir sıkıntı var vucudumun hertarafında sanki çok büyük sıkıntı dercesine bir sıkıcı birşeyler var bu işleri çözebilen kişileri tanıyor iseniz allah rızası için yardım etsin bana buraya telefon numarası adres ve ya mail adresi iletişim kuracağım bilgiler yazarsanız sevinirim yardımlarınızı bekliyorum |
| | |
| Reklamlar |