olsnlar olsnlar bnde onu isityorm zaten her sigara yaktğmda glrlerle of süper olur tam istğim gibi ya sen bana şunu söyle bu yöntemle kesn glrmi ya şu anda evde tütsü yok oyüzde tütsyle yapamıyorm ama sigrada olrmş işte ama kesn gliyormu yptnmı sen
olsnlar olsnlar bnde onu isityorm zaten her sigara yaktğmda glrlerle of süper olur tam istğim gibi ya sen bana şunu söyle bu yöntemle kesn glrmi ya şu anda evde tütsü yok oyüzde tütsyle yapamıyorm ama sigrada olrmş işte ama kesn gliyormu yptnmı sen
rabıta ne dmek??
--------------------
rabıta ne dmek elacayip
Konu black_blood20 tarafından (17-06-2008 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
rabıta bağ kurmak anlamında. O boyutla irtibat kurmana yardımcı olacaktır. Yalnızca tılsımlı sözleri okumakla olmuyor bu işler. onu da altını çizerek söyleyim.
ya bu daveti yptm ama olmadı işte bilyordm olmadı hemde sigryaı içerek yptm yine olmadınie bukdr şanszm anlamıyorm kaç kişye gliyor bana glmiyo
birakin cini seytani ben size melekklerle konusma formulu veriyorum
SUBBUHUN KUDDUSUN RABBUNA VE RABBUL MELAIKETIHI VERRUH
buna gece ve gunduz durmadan devam edin her ne olursa olsun birakmayin taki ceberut aleminin kapilari acilincaya kadar allah yar ile yardimciniz olsun
De ki: 'Ey kitap ehli! (Gerçeği) görüp bildiğiniz hâlde, niçin Allah'ın yolunu eğri ve çelişkili göstermeye yeltenerek inananları Allah'ın yolundan çevirmeye kalkışıyorsunuz? Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir.' [ Ali İmran Suresi 99 ]
aşağadaki duanın tekrarı ile beynin yaydığı dalgalar beynin çevresinde bir koruyucu manyetik kalkan gibi sivrisinek tabletlerin sivrisinekleri zararsız hale getirmesi gibi cinleride tesirsiz bırakıp onları uzaklaştırmaya zorlamaktadır
AŞağadaki ayetlerden oluşan dua adeta laser tabancasının ışınları gibi cinleri vurmakta ve onları uzak tutmaya mecbur bırakmaktadır..
rabbi enniy meseseniyeş şeytanı binusbin ve azaba Rabbi euzü bike min hemezatiş şeyatıyni ve eüzü bike rabbi en yahdurun ve hifzan min külli şeytanin marid
eline saglık elacayip ama bu davet cok basit bir yöntem gelmezler garanti söylüyorum
ya kardeşm alaymı ediyosnz<ya burası cinlerle iletşm kurma adlı konu ne alak gelip kurtulma yöntemini bilmemne meleklerle ilgli şey yazıyosnz ya kurtlmk istyn km ben zaten çağıramamaşm gelmiyolar deli oluyorm hayret bişeyya