| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cin Taifesi İle Muhabere. cin taifesi ile irtibat kurmak icin saat gece yarısını gecince,loş bir mekanda ,yalnız basınıza rabıta ederek,su tılsımlı sozleri tekrarlayın ve hic kimseyle konusmadan yatın. ( Biheltayfin.Esmatunin.Behleşin.Behlehleyuşin ...... Henudin.Ya Meymunin. .... Elvahan Elvahan Elacele Elacele Elacele Essaate Essaate Essaate.) yalnız tüm bunları uygularken kesinlikle hoş kokular yakacaksınız.Yani tütsü şart. Takıldıgınız yer olursa bana sorun.. Konu sirius tarafından (11-06-2008 Saat 02:10 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben bu konuların acemisiyim.bununla ne oluyor cinlere istediğimizi yaptırabiliyormuyuz.muhabere ne demek |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | muhabere haberleşme demek. Tabii bununla onlardan bir takım bilgiler elde edebilirsiniz. |
| | |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: ist
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu bilgiler ne kadar güvenilir ne kadar doğru söylediklerin ne malum yani doğru cin e denk gelebilecekmiyiz? |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | arkadaşlar ben onların müslüman olanlarının dahi doğru söylediklerine inanmıyorum ALLAH bir derlerse anca ona inanırım onlar kadar yalancı bir mahluk yoktur. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya tütsüyü neden yakıyorz onu anlamıyorm ateş olduğu içinmi onun yerne sigara yaksam olrmu acil cvp verrmsnz lütfen bugece yapacağmda bunu -------------------- ya hani sigara içneleri severlermşya cinler sigara yaksam tütsü yerne glrmi yine die soruyorm acil cvp please Konu black_blood20 tarafından (17-06-2008 Saat 19:56 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet gelirler ama sonrası iç açıcı olmayabilir... gelenlerin , pek iyi niyetli olacağını söyleyemem. duman , cinlerin besinidir... çok var , şeyh olupta sigara içenler... çünkü , cinlerle karşılıklı antlaşmaları böyle... sen benim besinimi ver, ben de sana istediğini ... misali. |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | evet ozman bu gece sigaryla bu işi yapablrm ya pek içacıcı olmayablr dmşsnya geleblck her trlü soruna hazrm kokrmuyorm hemde hiç ama bnm tek endeşm bu yptklarmn yine boşa gtmesi hep böyle oluyo kaç kere çağrdm bu yöntemide denycez bakalm glcekmi o anda yürektn inanıyorm ve glmesini isityorm ama glmiyo işte umarm busefer başarılı olrm sizlerle paylaşrm deneyimimi olrsa |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Arkadaşlar cinler sigara dumanınıda çok severler. |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | evet biliyorm elacayp sevdklerini oyüzden bugece kesn orlk sigrayla denyceğim ama kesn gelermi ya ben bugne kdr çok çağrdm biliyosn ama gelmedi hiç busefer bu yöntmle glrmi lütfen glr de ya bi umut doğsn içimede dahada inanark yapaym bu çağrmayı |
| | |
| Reklamlar |