S.Aleyküm...
Rızkı Verende Kapıyan da Yalnızca ALLAHDIR....
Cin Musallat Olduysa O Cini Görüyor ve Konuşuyorsundur... Cinin İsmini Öğren Buraya Yaz Üzerinden Alırım...
Ayrıca Arkadaşım Duaları İbadet Maksatlı Yap İllede Birşeyin Olması için Okuma
SELAMLAR arkadaşlar bana yapılan bir büyü(rızkımın bağlanması için) var ama basit bişi değil sanırım cin musallat etmek surateiyle yapılmış.Şöyleki; 10 liraya aldığım bir malı 11 liraya satamıyorum 9 liraya verirsem satılıyor ille de zarar olması gerekiyorBir çok duayı okudum çoğunluğunda fayda göremedim fakat çözen dualarda oldu ama o duayı 3 gün okuduktan sonra işlerim açılıyor elimde bişi varsa satılıyor ama bu en çok 10 15 gün sürüyor sonra yine kapanıyor.tekrar aynı duayı okuyorum ama bu sefer o dua işe yaramıyor bir çok hocaya gittim muska yazılıp üstüme aldım yine aynı 10 15 gün rızkım açılıyor o büyü çözülüyor cin benden uzaklaşıyor ama sonra tekrar aynı başa dönüyor.Yine çözen hocaya gidiyorum tekrar muska yazıp üstüme alıyorum ama bu sefer çözülmüyor sanki bağışıklık kazanmış gibi gittiğim hocalar bidaha çözemiyor.Okuduğum dualar bidaha işe yaramıyor bu arada bazı duaları okurken beni sinirlendiren sıkıntı veren bi durumda oluşmaktadır.
Bu konuda derin bilgisi olanların yrdımına ihti,yacım var lütfen bilgisi olmayanlar yazmasın şunu oku bunu oku gibi okumadığım dua kalmadı
(4444 salatı tefriciye. 313 ayetel kürsi her birinin sonunda son ayetini 21 defa tekrar etmek suretiyle,
5530 salavat, 2373 lailahe illa ente süb.inne küntüminezzalimöin, 2200 muvazeytn, 41 yasini şerif,
vakıa suresi haşr suresi son 4 ayeti, vs.vs.vs)
S.Aleyküm...
Rızkı Verende Kapıyan da Yalnızca ALLAHDIR....
Cin Musallat Olduysa O Cini Görüyor ve Konuşuyorsundur... Cinin İsmini Öğren Buraya Yaz Üzerinden Alırım...
Ayrıca Arkadaşım Duaları İbadet Maksatlı Yap İllede Birşeyin Olması için Okuma
Gözler ki Birer Parçasıdır Sende İlahın...
Senin En Katı Zulmun ve Silahın..
Vur Şanlı Silahınla Gönül Muradı Dağılsın
Sen Vururkende Öldürürkende Güzelsin
sevgili kardeşim malesef cini görmüyorum ve adını bilmiyorum ibadetime bile engel olunuyor ezan okunurken bile rahatsızlık duyuyorum okuduğum duaları zaten önce peygamber efndimiz(SAV) ve sahabelerinin ruhuna bağışlayarak okumaya başlıyorum ama artık dua bile zor geliyor bana.
insan kendine neler oldugunu anlar ama bunlarin hangi sebeplerin bir getirisi oldugunu anlayamaz![]()
ben kurandan baska neye inanmis olabilirim de o inanis beni himaye ediyor diye bi dusunmesi gerek insanin !
bu toplumsal mesajdi![]()
![]()
sana sahsi olarak sunu soleyebilirim :
ibadetine engel olmasi guzel !
cunku inandigin ve Allaha ortak tuttugun bitakim degerler olabilir ! ve nefsin sana bunlar oldukca imanin hazzini asla ve asla yasayamazsin tepkisini veriyordemek ki bu zamana kadar gizliden biseylere daha fazla onem vermissin ve bunun aslinda hic bir yarari olmadigi meydana cikiyor artik !
ya da iman ve ibadette herhangi bir eksik vasfin var ve o bunu telafi etmede geri kaldigin icin ruhunda tepki olarak bir isteksizlik canini caliyordur seni yaratan!
bu herkese olur !
duygu ve dusuncelerim Kuran ayetleri ile bagdasiyor mu diye bi kendini yargila bence ! ama samimi olup kendini kandirmadan !
--------------------
yoksa cin yakmasini da biliyom ben de neyse
onu da soliyim :
cin yakmak icin cakmak yada kibrite bi kere gerek yok
burda yakma tamamen kolumuzu buyuk bi kor ile yaktigimizda nasil kivranip o aci ile bi sure suursuzlasirsak; cinlere de ayni etkiyi verip onlari etkisiz kilmak anlaminda oldugu icin ;
cin yakmak sadece ve sadece iman edip Allahtan baskasini hukum verici olarak bilmemekten gecer ! cinlere bu felsefe ile yaklasan seytani bile yakici etki ile kahreder !
zaten saytanin bile isin ozunde yaptirici bi gucu olmadigi Kuranda haber veriliyor !
Konu DENIZEROS tarafından (28-10-2008 Saat 17:22 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz...
Bazı arkadaşlar bakıyorum bu uhrevi mesele hakkında 3. ligden bir futbol takımından bahsedercesine rahatça ve küçümseyerek atıp tutuyorlar. Neyse Allah onların başına bu belayı vermesin, bundan sonrada böyle rahat olsunlar deyip bu konuyu geçiyorum.
DİYARIM; senle uğraşan cin "dahili" yani bedende olmadığı için sana sadece muska yazmayı uygun görüyor olmalılar. Ancak bu rızk & kazanç kapatma büyüleri muska veya atılan madde yerinden alınmadıkça ancak iş yeri muhafazasıyla mümkün olabilmekte.
Kapalı bir dükkanın olduğunu sanıyorum. Dolayısıyla senin için en kestirme yol 35 Besmele-i Şerif içeren 4 daireseli birbirine bakacak şekilde dükkanının 4 köşesine koymandır.
Etkisini görmediğin takdirde bana bildirmelisin.
Ya Ebu Yusuf; sen ki insan alemi dışındakilerinin en hayırlısı, en kuvvetlisisin. Bir eşin daha yok ki insanlara faydalı olabilsin.
Ben Allah Rızası için Yardım Etmek İstemiştim Neyse Sağlık Olsun...
Gözler ki Birer Parçasıdır Sende İlahın...
Senin En Katı Zulmun ve Silahın..
Vur Şanlı Silahınla Gönül Muradı Dağılsın
Sen Vururkende Öldürürkende Güzelsin
sevgili kardeşim haklısın sen. ama senin dediğin o 35 besmeleyide yaptırmıştım fakat diyorum ya hep geçici oluyo malsef.
senin de dediğin gibi bazıları basit bişeyden bahsediliyomuş gibi yorum yapıyorlar.
Benimki basit bir bunalım olsa Allah neden bana rüyada kalk haşr süresinin son 4 ayetini oku dedirtsin yada falan yerde (adresini vererek) şu hoca var git seni bekliyor denilsin, ben bu büyüyle ilgili meşhur bilinen 6 7 kitabın tümünü okudum orda neler yazılıyorsa hepsinin tek tek yaptım bu olay 7 yıldır böyle devam ediyor malesef kalıcı bir çözüm bulunamıyor eskiden geçici de olsa açılıyordu bir süreliğine (40 gün) ama artık o da yok ilk yazım okunursa neler yaptığım anlaşılır ki orada yaptıklarımın bir kısmını yazdım.
Ya Ebu Yusuf; sen ki insan alemi dışındakilerinin en hayırlısı, en kuvvetlisisin. Bir eşin daha yok ki insanlara faydalı olabilsin.