| | #1 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çinde ölüm büyüsü nasıl yapılırdı çinde çok yaygın olan bir büyücülük türü olan ölüm büyüsünden söz edersek ;hemen her köyün birçok evinde yerel tanrıya adanmış tabletler bulunur bunların üstüne öldrülmek istenen adamın adı ,adamın şimdiden ölmüş olduğu yolunda bir uslup yazılırsa ruhun adamın ölmüş olduğunu düşüncesi ve öbür dünyada onu karşılamak içn hazırlıklar yapacağı düşünülür öbür dünyadaki bütün ruhlar böyle düşünürse adı gçen adamın ruhu da bu dünyayı bırakmak zorunda kalacak böylece adam ölecektir lanetlenen adamınbu işten haberi olursa korkudan kalbi durabilr lanet büyülerinin bu psikolojik mekanizmasına dünyanın her yerinde rastlanır alıntıdır (hiç bir eksiklik ve ya yanlışlık yoktur alıntı yaptığım yerde böyle yazmaktadır)
__________________ rexllena |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | alıntı Alıntı yaptığın yerde belki bi eksiklik olabilir bunu hiç düşünmedinmi.Eğer dediğin olsaydı dünyada adam kalmazdı her halde yanlışsam söyle. |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | eksiliği eksik yazmadım anlamında söylemiştim
__________________ rexllena |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Bence bu ters tepiyor, çinlilerin nufusuna baksanıza habire çoğalıyorlar.
__________________ "Allahım, kabul olunmayan duadan, boşa geçen vakitten, faydası olmayan ilimden sana sığınırım." Hadis-i Şerif |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: hatay Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | bu İdris Şah'ın Doğu Büyüsü adlı eserinden.evet doğru birşey ama şu var ki bu asıl büyüy sağlamıyor çekim yasasında olduğu gibi kişiyi inandırma amaçlı.Eh buna da tam inanacak ve enerjisini kullanacak babayipit lazım tarifinden önce |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | aynı şekilde peruda da öldürülmek istenen birinin.........sı ıssız bir........ bırakılır ve arkaya bakmadan hızla oradan uzaklaşılırdı.(kötü niyetliler olabileceği ihtimalinden boş werdim) |
| | |
| Reklamlar |