| | #1 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Bursa'da
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Cinlerin pençesine yakalanmış, sihir ve büyü yapılmış kimse, بَرْهَتِيهْ كَرِيرْ تَتْلِيهْ طُورَانْ (Berhetiyh, Keriyr, Tetliyh, Tûrân) ism-i şeriflerini bir kağıda yazarak üzerinde taşırsa cinler yanar, sihir tesirsiz hale gelir. Bu kötülüklerle bir daha karşılaşmaz. Berhetiyye Havas ve Esrarı - Arif Pamuk, Sayfa 13 |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | kerirun tetlinun duranin |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | işe yaradığını belirten kimse olmadı henüz, okunuşlar farklı kaynaklarda panzehir senin belirttiğin gibi, hiç denedin mi ya da tanık oldun mu ? |
| | |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007 Bulunduğu yer: yasanılası yerde Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | peki ne ile yazılacak, nasıl tasınacak neye sarılacak??? |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kitapta belirtilmemiş ama yazacaksan misk ve zaferanla yaz, yedi kat naylon ya da bantla kapat ve üzerine deri veya balmumlu bezden kapla, boynunda taşı Açıkçası bilmiyorum ki... |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben burdda berheyiy anlamadim ona bakmak lazim.duranin cok etkilidir her seyi darmadagin eder bir insani unutmak icin de adedince cekilir |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Tamam onu da yazayım bir ara... |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | arkadaşlar size gene benim için çok önemli ve faydasını gördügüm şeyi söylüyeyeim cinden kurtarmak için şunu okudum tagitamgilyah ecip vasrif hazal ardi min hazihil cüsse bunu okurken hasta çok ama çok bagırıyordu yani bagıran cin di çok ama çok iyi geldi hastalarınıza bunu okuyun ama manasını bilen varsa yazarsanız çok sevinirim allaha emanet olun -------------------- ben bunları hiç denemedim bilmiyom denemekte lazım berhettiyeyi Konu pirlepeli tarafından (10-05-2008 Saat 00:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | arkdaşlar lütfen bilmediğiniz konuları yazmayın berhetiyenin havvası var o nu yapmadan nbunlar işe yaramaz... |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Oct 2006 Bulunduğu yer: antalya Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Sihirden , cinden kurtulmak bu kadar kolay olsaydı , kimse büyü yapmakla uğraşmazdı. |
| | |
| Reklamlar |