| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | cinler alemine son noktayı lütfen bu başlık altında koyalım bu konuyu açtım çünki gereksiz konuların altında cin tartışmaları yaşandı ) cin konusu bana göre açıktır cin konusu açıktır ama bizden güçlü değillerdir. ve biz onların duayla üstesinden gelebiliriz. en basit duayı söylüyorum yıllardır yapıyorum ancak yıllardır sadece Ayetel kürsi okurdum ben merdivenden inerken alışkanlık oldu kendiliğinden dökülür ekstra bi çaba harcanmıyor bi zaman sonra. ne cin gördüm ne şeytan . şimdi değişti tabi daha fazla okuyorum sitenin sayesinde ) sabah kalkıyorum Ayatel kürsi yedi kere okuyorum sağa sola öne arkaya üste alta .yedinciyi okuyup etrafıma sağdan sola üflüyorum. sekizinciyi okuyup içime çekiyorum. zor değil bir kaç dakika alıyor zorla da yapmıyorum içimden geliyor. inancı sağlam olan adamla cin uğraşmaz . kim cinle yatıp cinle kalkıyorsa cin de onla yoluna devam eder. Eee her şey karşılıklı şaka bi yana 27 yaşındayım ve çevremde yaşadıklarımda bunu gördüm ben yazılanlar beni pek etkilemiyor buyrun tartışın cin var mı yok mu şeytan var mı yok mu her duaya cin mi karışıyor ) Allahın esmalarını niye cinler parselledi ya da biz sayenizde böyle düşünmeye başladık ya da ne hakkınız vardı Allahın esmalarına cinlerin musallatını karışrırmaya buyrun astral, maji havass hepsiyle anlatın bize. kim nasıl görüyor niye görüyor cin durup dururken bizi niye ziyarete gelmiyor. e benim de evimde var niye burun buruna değiliz. ) |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Allahın yarattığı herşeyi severim ![]() güzel başlık ! cinler hakkında çeşitli bilgiler derlenebilir... ama bu yolla, bu sitede, bu ******* bu iş burda bitmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en azından biraz daha duyarlı olalım bari
__________________ insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz... |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Denizeros napalım elimden bu geliyor heryere yazmasınlar dedim ) ben cin görmedim hiç bi tanıdığımda bu varlıklar hepimizin içindeyse bi şekil anlatsınlar ) yarına bi konu daha açıçcam ayetten geçilmiycek önlemi aldım ya sonu hayır ola )) artık kimin cinle derdi varsa buraya valla tepelerim konulara dalmasınlar yeter.bu cinler bu kadar etkin hepsine girdim çıktım benim niye burnumun dibinde değiller habire beni basmıyorlar aaa cazibemden şüpheleniyorum ha ) gelin kardeşim kim gördü nasıl gördü buyrun başlık sizin nasıl korunalım ne yapıyorlar kimin içinhe girmiş kime nikah kıymıyş ) zira hepsinin ben cinci musallatı olduğıuna hemfikirim ya )) |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | ![]() ![]() Ben yazmicam...Yazinca sinir oluyom...Sinir olunca moralim bozuluyor..Moralim bozulunca sinir oluyom..SInirde olunca yine moralim bozuluyor..Onun icin susmak eyüdür eyü... zaten ne düsündügümü bilen biliyor
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | ya muhabbetçi senin düşündüğün de ayrı dert ya aylardır anlatamadım )) aha burda birbirinizi yiyin yarın gelir shodow da ) |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | son açılan konuda iki kez sordum ama söyleyen olmadı...burdada tekrar soruyorum ![]() 1- cinler enerjisel varlıklar, ateşten yaratılmışlar ... peki et, kemik mamulu kütlesi olan bir insan nasıl oluyorda enerjisel bir varlığın üstüne düşebiliyor, bir yerlerini kırabiliyor yada incitebiliyor? 2-insanlar, cinlerden üstün... peki neden cinler insanlardan korkmuyor? neden devamlı bizimle ilgili arızalar çıkıyor?.... bu üstünlük bize ne kazandırıyor bu anlamda? 3-biz kendimizi nasıl koruruz? yada yapılabilecek neler var?
__________________ Düşüncensin sen, kardeş, düşüncen Düşünceyi düşünce et, kemik kalır senden. Gül bahçesisin, düşüncen gülse; Kütüksün külhana sürülen yok eğer dikense. |
| | |
| | #7 | ||
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Alıntı:
Shadowa gelince bilemem..Birtek ilahiyatciyim dedi, bekliyorum halen... aha buraya yaziyorum...Bir daha herkesi cagiriyorum...Cin konusunda kendine güvenen, cinleri istedigim vakit cagirabilirim diyen, gördüm diyen, muhabbetim var diyen, büyülerin varligini ispat edebilen herkes gelsin.. Yalan hepsi, Insan tüccarlari bunlar..Din tüccarlari.... bu konuda sivri dilliyim biliyorum...Bazen agirda konusmuslugum var ama hak ediyorlar...Cünki ispat edemiyorum diye, demekki yalancidir..kendisi hic büyü tutturamamis ama aleme büyücülük satiyor..Hadi canim sende diyesin... ![]() Alıntı:
Versede gülünc duruma düserler...birbirlerine girerler...Cünki hic biri cin görmediki....Bol keseden atiyorlar iste...Rüyada görmüslerdir o ayri, yahut hayal etmislerdir oda olabilir...Sizofren olanlar vardir , depresyon gecirenler..Bu sekilde görüsmüs olabilirler..Daha dogrusu gördüm sanisina kapilmislardir....Belkide bir kismi Din yikmak icin uyduruyorlar bu tür seyleri ...Icinde satanisti yokmu sanki ...ALLAHI etkisiz , yardim etmez göstermeye calisiyor...
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." | ||
| | |
| Reklamlar |