| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | cinler hakkında Cinlerin warlığına kesinlikle inanıyorum.Siz bu konuda bilgi sahibi arkadaşlara sorularım olucak.Geçen gün cağırdık geldi kendisine abi diye hitap ettim hoşuna gitti baya makara muhabet yaptık.Yanlız bişey dikkatımı çekti cevabını benim bildiğim alakasız sorulara %100 doğru yanıtlar veriyodu.Ancak cevabını içimizden kimsenin bilmediği sorulara ise doğru cevap veremiyo saçmalamıyo. Ayrıca içimden soru sorduğumda da cevap verebildiğini gördüm.Yani sanırım o an beyninizden geçenleri okuyabiliyo yanılıyomuyum. Bide çok merak ettim bu sitede elacayib nickli arkadası sordum sizin boyutunuza gelmiş dedim yalan dedi bide küfür etti kendisine |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | cinler için zaman ve mesafe kavramı olmadığı için heryere büyük bir süratle gidebiliyorlar .. o yüzden de her konudan haberdar olmaları normaldir .. önceden mesela gelecekten haber veren kahinler hep bu şekilde haber veriyorlarmış.. ama peygamberimiz geldikten sonra o kapılar kapandığından cinler gelecekle ilgili net haberleri alamaz duruma düştüler..konuları bilmelerinin nedeni bu.. yani konuşulanları duyuyorlar.. daha da basiti şöyle düşün sana bir süper güç verilse hem görünmez olacaksın hemde çok süratle istediğin yere seyahat edebileceksin .. bu durumda ne olur sen her merak ettiğin konuyu anında öğrenebilrisin. işte cinlerin olayı da buna benziyor..
__________________ ALLAH'IN GİZLİ VE AÇIK NE OLURSA OLSUN TÜM YAPTIKLARINI BİLDİĞİNİ VE GÖRDÜĞÜNÜ ASLA UNUTMA!!!HAREKETLERİNE ONA GÖRE DİKKAT ET!!! |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | anlayamadığım nasıl muhabbet makara fln oluyor? Yani normal biri gibi konuşuyormu sizinle? Nasıl anlaşıyorsunuz anlamadım |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: Yokluktan
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Cevap konusunda tamamen sizin düşüncenizi okuyorlar alakasız soru sorup alakasız cevap düşünün onu vereceklerdir size. Mesela desenki önceki hayatımda ismim neydi. Aklındanda Strafor diye düşün onu verecektir cevap. Çünkü onlarda mantıksal bütünlük yok Akıl yok çok kısa bir zaman dilimindekileri hatırlayabiliyorlar seninle ilgili.
__________________ Sakladığın sır senin esirindir. Açığa vurursan sen onun esiri olursun. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Sayın aangelinaa hiçbir yorumunuzu inanınki okuyamıyorum.Kısaltarak yazmayın çok rica ediyorum.Sizinde düşüncelerinizi bilmek bizim hakkımız zannedersem .Sevgilerimi sunuyorum size. |
| | |
| Reklamlar |