| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Cinler İnsanları Öldürmeye Güçleri Yetebilirmi Selamün alüyküm arkadaşlar eminimki hepiniz onlar böyle birşeye güç yetiremezler diyeceksiniz bir gece onlar hakkında baya bi kötü konuştum küfür flan ettim bana ettikleri eziyetlerden dolayı konunun aslını buradan öğrenebilirsiniz.. :http://www.lahuti.com/forum/huddam/2...yapiyorum.html gece sabaha karşı ayaklarımda bir yanma belirtisi gibi birşey sanki canım çıkıyor ayaklarımdan can kesiliyor kalp atışlarım yavaşladı ve durdu nefes alamıyorum artık ben kendi kendime dedimki ben artık öldüm herhalde o esnada dua ettim ve sonradan yine yani normale döndüm. fakat sürekli kalbimde bir çarma gibi birşeyler başladı baktım olmaycak doktora gittim kalbimde birşey olmadığı söylendi panik atak geçirdiğim söylendi ilaçlara flan devam ettim atlattım ALLAH'a şükür. 4 ay sonra flan yaklaşık onlar hakkında kötü konuştum çünkü bana öyle işgenceler ediyorlarki anlatılamaz yıllardır gülmeye hasret kaldım dışarıya çıkıp dolaşmaya hasret kaldım konuşturmuyorlar bile beni insanlarla yani saymakla bitmez eminimki benim yerimde kim olsa değil küfretmek sülalerini ortadan kaldırır tabbiki böyle bir baba yiğit varsa herneyse yine aynı şeyler oldu yani şöyle izah edebilirim ayaklarımdan başlıyor damarlarımda ve sinir sistemimde hissediyorum bir yanma başlıyor kasıklarımdan geçiyor tabbiri caizse özellikle o bölgeden yukarıya doğru kalbime geliyor ve bir anda kalbimin ritmi yavaşlıyor nefes almakta o kadar zorlanıyorumki bir kaç saniye daha devam etse belkide gideceğim yani. ama ALLAH'a sığınıyorum ve kesiliyor sonradan herşey normale dönüyor ve hepde gece oluyor ve ilginçtirki o esnada onların o alaycı vesveselerini duyuyorum..... sizce neyin nesi bu onlarla alakalımı ve onlar böyle bir şeye güç yetirebilirlermi... Konu combatant009 tarafından (16-06-2008 Saat 21:00 ) değiştirilmiştir.. Sebep: yazım hatası |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Eğer kapı açık ise cin de girer, ifritte girer, BENde girerim. Sen sen ol, açık bırakma kapıyı.
__________________ ''B''-ismi-illahi-Rahman-ır-Rahim Rahman ve Rahim olan Allah'ın ''B'' ismi ile... |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ruhülkudüs arkadaşım kapıyı kapatmanın yıllardır yolunu arıyorum ama bulamadım.. ve bildiğim kadarı ile anca ALLAH'a sığınaraktan kapatılır ama olmuyor bir yerde yani mutlaka bilen ilim sahibi olan birisinin eli olması lazım bu işde çünkü neler oluyor bitiyor tam kestiremiyorum kaç kişiler neden zulum ediyorlar bildiğim tek şey inanmayanlardan oldukları ve ALLAH'dan ve ona ibadet edenlerden nefret ettikleri ayrıca bana yapılanlar herkeze komik gelebilir.fakat uğradığım haksızlığı ve zulmü düşündükçe düşündükçe işi gücü bırakıp yollarını yöntemlerini bulup içlerine dalasım geliyor ve hepsini öldürmek geliyor içimden ama ben bu tür yöntemlerin caiz olduğunu düşünmüyorum.. Ayrıca neyapabilirim kapıyı nasıl kapatabilirim.5 vakit namazımı elimden geldiğince kılıyorum dularımı ediyorum ve kulaklıkla kuran dinliyorum ezbere bildiğim ayetleride okuyorum başka ne yapabilirim varsa bildiğin güzel şeyler benimle paylaş.... Konu combatant009 tarafından (16-06-2008 Saat 21:26 ) değiştirilmiştir.. Sebep: ekleme |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | kapının kapalı mı açık mı olduğunu ancak musallat olduklarındamı anlarız peki? Ben namazında niyazında olanlara bulaştıklarını da duydum öyle yani eğer yanılmıyorsam. Kapalı olduğumuzdan nasıl emin oluruz?
__________________ ҳ̸Ҳ̸ҳGizdüşüm_K-Aҳ̸Ҳ̸ҳ Durdum...Sustum...Gülümsedim...Gözümü açtım; Ben Değiştim... |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Cinler insanı öldürebilir kardeş. Buna güçleri ve istiğdatları var. Bunu değişik şekilde yaparlar. Bazen hipnoz edip, seni çağırıyor gibi intehar ettirirler. Bazen boğarak öldürürler. Fazla bir şey yazamıyorum bu konuda . Yine uzaylı derler ban. Sadece benimle özel mesajlar bölümden irtibat kur.Bakalım seni boğanlara.Bizide boğabileceklermi. Orada izah ederim. Burada artık mahrem konuları yazmayacağım.Bağzı kardeşlere malzeme olmak istemiyorum. Sadece sana uygulayacağım şeyi onlara anlatırsın.Saçmalamadığımı belki anlarlar. |
| | |
| | #6 | |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: izmir
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2007 Bulunduğu yer: trakya Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | valla enteresan sımdı ne desem yalan olur ama 23 yasımdayım bu yasıma kadar cın tarafından oldurulen bırını duymadım hıc |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | yok arkadaşım gerçekten yapıyorlar bana anlatılanlara göre büyük babamın babasını boğarak öldürmüşler anlaşılan sen onları tanımıyorsun yahutta zalim olanları tanımıyorsun... |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | cin beni öldürür diyen zaten ölüdür kabir azabındadır bedenin içinde Cin cini öldürmez...
__________________ ''B''-ismi-illahi-Rahman-ır-Rahim Rahman ve Rahim olan Allah'ın ''B'' ismi ile... |
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
-------------------- Alıntı:
Konu combatant009 tarafından (17-06-2008 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi | ||
| | |
| Reklamlar |