| | #91 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Acaba Bu Nameyi Peygamber Duasinin Turkcesi Varmi
__________________ De ki: 'Ey kitap ehli! (Gerçeği) görüp bildiğiniz hâlde, niçin Allah'ın yolunu eğri ve çelişkili göstermeye yeltenerek inananları Allah'ın yolundan çevirmeye kalkışıyorsunuz? Allah, yaptıklarınızdan habersiz değildir.' [ Ali İmran Suresi 99 ] |
| | |
| | #92 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | shadow sana bişey sormak istiyom yardımcı olursanız memnun olurum cin musallat olmuş bir hastaya şunu okudum çok faydasını görüm ama manasını bilmiyom çok merak ediyom yardımcı olursan çok memnunolurum odaşu:tagitamgilyahecipvasrif hazal ardi minhazil cüsse)bazıkısımlarını anlıyom cesedden çık diyo ama başyakinin manası nedir |
| | |
| Reklamlar |
| | #93 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | urumhamatahayil bana ulaşırsan sevinirim. |
| | |
| | #94 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Yukarıda sıralamış bulunduğumuz soruları kendinize sorun. Çoğunlukta EVET yanıtını veriyorsanız siz bizim hastamızsınız demektir. ------------------------------------- bu siz bizim hastamizsiniz derken kimi ve neyi kastetdiniz anliymadim kime basvurulacak acaba isim veya adres
__________________ DERVISLIK OLSA IDI TAC ILE HIRKA; BIZDE ALIRDIK OTUZA KIRKA: |
| | |
| | #95 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | bunlarla başarılı olamassın.senin bedenden çık demenle neden çıksın ki,bakışlarından anlar ve seni tehdit eder.annenle çocuklarınla eşinle, o zaman ne yapmayı düşünüyorsun
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| | #96 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Shodow yorgunluk ibadette zorlanma bazıları bende de oluyor. bir de bir kaç havas yapmaya kalktım. okurken tütsü yakmam gerekiyodu . nedense yedi gün okumam gerekti iki gün okuyabildim. tütsüyü yakınca bi korku geldi ya kendimi korkuttum ya bi şey hissettim. okurken yaprak kımıldasa korkmaya başladım. senin bildiğin çözüm ne yok öyle gördüğüm ettiğim bi şey de |
| | |
| Reklamlar |
| | #97 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cin çarpan insanda uyanıkken olanlar günümüzde bütün dünya insanlarında var demek ki cinler işi gücü bırakmış paso adam çarpıyolar gelene geçene boş geçmeyelim bitane patlatalım suratına diyolar |
| | |
| | #98 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | neden bu kadar dua ALLAH'a yalvarmanın yanında |
| | |
| | #99 | ||
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
-------------------- silsile tablo www_dirilenkalpler_com da var -------------------- Alıntı:
orjinali yani arapçası www_dirilenkalpler_com da var levha halinde Konu tyilmaz2 tarafından (02-11-2008 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | ||
| | |
| | #100 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: IZMIR Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Merhaba bu dualar çok uzun , Şu formül yüzyıllardır Müslüman Büyücüler tarafından çalışmalarına başlamadan önce etraftaki Cinleri kovmak için kullanılır eşhedü enna ilaheillallah eşhedü enna ilaheillallah euzübillahimineşşaytanirracim sadece 1 kez söylenir |
| | |
| Reklamlar |