| | #11 |
| Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | hani nerde yazıyor bunun ayet olduğu hangi kitap kaynak ne ! kuran da varmı böyle bir resim ...
__________________ Yemin olsun ki, onu satın alanın ahirette hiçbir nasibi olmayacağını açıkça bilmişlerdir. Öz benliklerini sattıkları şey ne kötüdür! Bir bilebilselerdi."Bakara 102" Konu TheMafia tarafından (11-05-2008 Saat 12:16 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #12 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Kurandan böyle bir resim olmaz ama urumun dediği gibi resimde bir ayette gizli değil. Onuda kandırmışlar işte... |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 18
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | urum cnm tuncinayı kaç defa okuma yapıyoruz?
__________________ yukarıdaki aşağıdan gelir aşağıdaki yukardan hepsi birdan geldiğinden birlikte birin mucizesini gösterirler HERMES TRİMEGİSTUS TABULA SAMARAGDİNA |
| | |
| | #14 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: 11-1:384:10. Anarres Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ben çatpat arapça biliyorum kur-an da biliyorum ki böle bi ayet yok eğer istiyosan kafamdan sana bunun gib 1 milyon tane uydurabilirim ama günaha girmeye gerek yok |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bişey sormak istiyorum sizler hat sanatını biliyor musunuz - ibrik şeklinde besmele taht şeklinde yasin-i şerif yazılabiliyor buda bir nevi hat sanatı olabilir- sadece şekle bakmayın içerisinde ki cin harfi de olabilir tabiki onuda kaide de tutun. paylaşımın için sağol urum |
| | |
| | #16 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | çat pat arapça biliyorum kuranıda biliyorum öylemi ozman çat pat arapçanla laf atma yada yukarıda yazan arkadaşlar nas suresinde gecen bir esmanın içereği vardır tılsım haline getirilmiştir. şeytan için geri sinmesi uzaklaşması anlamına gelecek şekilde hazırlanmıştır. bilmiyorsanız azıcık bilginizle millete çamur atmadan önce düşün madem bu kadar müslümansınız madem bu kadar ii biliyorsunuz iftira atmadan önce de bir kuran bilginizi sınasanız diyorum hoş sizin gibi cahilce insalara laf atmaktan çekinmeyen kompleks barındıran cümlere ben niye cevap veriyorum onuda bilmiyorum ama öğreninde utanın |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | arapça yazıya benzettiğim tek şey yuvarlak dairenin içinin en altındaki kısım acaba anlamı nedir biliyosanız söyleyebilirmisiniz |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | hiç bir zaman diğer boyutun varlıklarını;ne bir vefkle,ne bir büyüyle,ne bir tılsımla asla durduramassınız.önemli olan onların enerjik yapılarını kıran yöntemi bulmanız ve ona göre hareket etmeniz.bu yolda;öfke,hüzün ve ani korku olmamalı(bu üçünde beynin onlara olan penceresi beyinde açılır)genellikle ense ve boyundan bedene giriş yaparlar ve ense ve boyun bölgesindeki uyuşma,kasılma,acıma ve ağrılar bunlardan kaynaklıdır
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| | #19 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: KONYA Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yukarıdaki şekil sadece bir uydurmadır hiç bir koruma özelligi yoktur hadi gercek kaynagını ver bakalım böle tılsım falanda yok cinlerden bu şebek mi koruyacak bizi cin ali masallarını hatırladım birden |
| | |
| | #20 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | şekil uydurma olmaz kişi gelştirir ve birşeyleri başarmak için ortaya tezlerini koyar ama faydalı olur ama olmaz.unutmayın sakın.küçümsemeyinizde.saygı duyulmalı herkes fikrini söylemeli ister kabul görür ister görmez
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| Reklamlar |