| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Cinlerden Kurtulma İsteyenler Baksın... aşağıda ki mektubu Peygamber Efendimiz (s.a.v.), şeytan ve cinlere karşı yazdırmıştır. Böyle bir belaya maruz kalanlar, bu mektubu yazdırıp yastığının altına koymalıdırlar. İnşaallah şifa ve deva Allahü Teala´dandır. بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيْمِ هَذَا كِتاَبٌ مِنْ مُحَمَّدٍ رَسُولِ اللهِ رَبِّ العَالَمِينَ إلَى مَنْ طَرَقَ الدَّارَ مِنَ الْعُمَّارِ وَالزُّوَّارِ وَالسَّائِحِينَ إلاَّ طَارِقاً يَطْرُقُ بِخَيْرٍ ياَ اللهُ. أَمَّا بَعْدُ فَإنَّ لَناَ وَلَكُمْ فِي الْحَقِّ سِعَةً فَإنْ تَكُ عَاشِقاً مُولِعاً أوْ فَاجِراً مُقْتَحِماً أَوْ رَاعِياً مُبْطِلاً فَهَذاَ كِتاَبُ اللهِ تَعَالىَ يَنْطِقُ عَلَيْنَا وَعَلَيْكُمْ بِالْحَقِّ إنَّا كُنَّا نَسْتَنْسِخُ مَا كُنْتُمْ تَعْمَلوُنَ وَرُسُلُنَا يَكْتُبُونَ مَا تَمْكُرُونَ اُتْرُكُوا صَاحِبَ كِتَابِي هَذاَ وَانْطَلِقوُا إلىَ عَبَدَةِ اْلأصْنَامِ وَاْلأوْثاَنِ وَإلىَ مَنْ تَزْعُمُ أَنَّ مَعَ اللهِ إلَـهاً آخَرَ لاَ إلَـهَ إلاَّ هُوَ كُلُّ شَيْءٍ هَالِكٌ إلاَّ وَجْهَهُ لَهُ الْحُكْمُ وَإلَيْهِ تُرْجَعُونَ، حم لا يُنْصَرُونَ، حمعسق تُغْلَبُونَ حم وَالْكِتَابِ الْمُبِينِ تُفْرَقُ أعْدَاءُ اللهِ وَبَلَغَتْ حُجَّةُ اللهِ وَلاَ حَوْلَ وَلاَ قَوَّةَ إلاَّ بِاللهِ فَسَيَكْفِيكَهُمُ اللهُ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ Ebu Dücane (r.a.) ALLAH Resulü (s.a.v.)´nün huzuruna gelip: "Ya Resulullah! Yatağıma yattığım zaman değirmen sesi, arı vızıltıları gibi sesler işitiyorum. Simşek parıltısı gibi şeyler görüyorum. Başımı kaldırıp baktığımda evimin orta yerinde siyah ve uzun gölge gibi bir şeyin olduğunu görüyorum. Yakalamak için elimi uzattığımda derisinin üzerinde ki kılların kirpi kılları gibi olduğunu ve ağızından yüzüme doğru ateş parçaları attığını görüp beni yakacağını zannediyor, uyuyamıyorum, korkuyorum." dedi. Resülü Ekrem (s.a.v.) buyurdular: "Ey Ebu Dücane, evinize gelen korkunç bir mahluktur. Bana bir kağıt ve kalem getiriniz." Getirilen kağıt ve kalemi Hazreti Ali (k.v.)´ye verdi ve "Bismillah diyerek (yukarda ki duayı) yaz." buyurdu. Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: "Resulü Ekrem (s.a.v.)´in yazdırdığı bu mektubu götürüp yastığımın altına koydum ve yattım. Gece yarısı uyanmıştım. Kulağıma şöyle bir korkunç ses geldi: Lat ve Uzza´ya yemin ederim ki bizi yaktın. Bu mektubun sahibi hakkı için bu mektubu kaldır. Senin evine bir daha gelmeyeceğiz." Ebu Dücane (r.a.) diyor ki: "Sabahleyin erkenden kalkıp Resulü Ekrem (s.a.v.)´in arkasında sabah namazı kıldım. Cinlerin feryadını Resulü Ekrem (s.a.v.)´e haber verdim." Resulü Ekrem (s.a.v.) bana şöyle buyurdu: "Ey Ebu Dücane! O mektubu kaldır. Beni hak peygamber olarak gönderen ALLAH´a yemin ederim ki eğer o mektubu kaldırmazsan onlar kıyamete kadar azap içinde kıvranırlar." |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | harika daha öncede okumuştum bu dua sayesinde olup olmadığını anlayacağım ama bana bunun türkçeside gerekiyor arapça bilen birileri varsa yardımcı olurlarsa sevinirim paylaşım için teşekkürler |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Rica Ederm Umarim Işine Yarar |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bu duayla ilgili bildiğim bi kaç şey paylaşayım sizinle birincisi çok tehlikeli ve güçlü bir dua ikincisi bu dua kesinlikle aynanın üzerine ters asılmamalı yoksa tahmin edemeyeceğiniz kadar kötü şeyler olur.Dikkatli kullanılması gereken bir dua yani ve çok etkili...
__________________ damnant quod non intelligunt...sic transit gloria mundi,quid ad aeternum? |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 | |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne gibi çok kötü şeyler olur arkdşm söyleyeblrmsn grçktn merak etttm -------------------- Alıntı:
Konu black_blood20 tarafından (19-06-2008 Saat 14:03 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi | |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya arkadaslar gercekten böyle bir dua olmadiginida söyleyenler var kesin nerde yaziyor kuaran da varmi böyle bisey
__________________ DERVISLIK OLSA IDI TAC ILE HIRKA; BIZDE ALIRDIK OTUZA KIRKA: |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | arkadaşlar yastığımın altına koydum bu duayı ben dün gece halüsilasyon gibi beyaz tenli küpeli birini gördüm cindi bence erkekti bana yandan baktı, hani birine havalanırsınız yan yan bakarsınız ya ama haüsilasyon gibiydi hemen gelip geçti ne yapmalıyım yazıcıdan yanlışlıkla 3 tane çektirdim bu duadan 2 si çekmecemde biri yastığımın altında napıcam... -------------------- arkadaşlar cevap bekliyorum napiyim? Konu erkan89 tarafından (19-06-2008 Saat 17:45 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Arkadaşlar ben bu duayı daha önce bir kitaptan okumuştum fakat hadisin sahih olup olmadığını bilmediğim için yazdırıp denemedim ama kitabı başımın altına koydum ve bir şey olmadı.. ama yazdırıp koymayı düşünüyorum...çünkü başka çıkar yol kalmadı.. eğer deneyen ve sonuca ulaşan olursa lütfen haberdar edin.... |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | arkadaşlar sadece konuyu başa almak için yazıyorum ,bilenlerin cvp atması dileğiyle... |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | arkadaşlar aşağıda yazdıklarım alıntı yaptığım yerden inceleyin isterseniz..ama ben kaynağını araştırcam.. bunu yazan insanın ibadeti bütün olmalıdır imanı ve ibadeti bütün olan yazarsa etkilidir böle şeyler printerdan alınamaz çıktı yapılıp taşınamaz bunun parşömene çok ince bir kalemle yazılması gerekir kelemi ve kağıdı ayrıdır harfin yanlış yada eksik yazılması anlam değişmesine sebebiyet verir. böle muska yada tılsımları bilen hoca yada ilimini almışlara yaptırın
__________________ Kaybetmenin keyfini yaşıyorum Tutunamama özgürlüğü bu Hayat farkındamısın, anlıyormusun durumu Beni yendiğin an kaybettin sen bu oyunu |
| | |
| Reklamlar |