| | #1 |
| Üyelik tarihi: Nov 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() | Cinlerden Kurtulmak cinlerin musallat olduğu bir kişiyi kurtarmak istersen önce onun sağ kulağına 7 defa ezan oku .sonra fatiha felak nas ayetelkürsi ve vessaffat suresini sonuna kadar oku sonra haşr suresinin ahirini yani sondaki hüvallahüllezi la ilaheillallahü ile başlayan ayeti oku devamında vettarik suresini komple oku cin perişan olup gider........... bir kağıda safran mürekkebiyle ayetel kürsiyi yazıp etrafınada kurandaki hıfz ayetlerini ve fein tevellev fekul hasbiyallahü la ilahe illa hüve aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil azıym ayeti kerimesini yazıp sonunda muavvizatları ekleyip yazan ve yazdığını üzerinde taşıyan kimseye şeytan cin ve düşmanları musallat olamazlar
__________________ Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş Ve ben kıyamdayım.. Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Guest
| sen bunu denedinmi |
|
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() | denedim
__________________ Sağım, solum, önüm, arkam kıyamet olmuş Ve ben kıyamdayım.. Kendi cenazeme durdum, er kişi niyetine |
| | |
| | #4 |
| Guest
| Star, senin yazmış olduğun çok etkili bir usul fakat aynı zamanda tehlikelide; biz cin davetinden sonra senin yazdığına benzer bir defetme formülü kullanmıştık da tüm camları paramparça edip can havliyle kaçmıştı o İfrit. Eve musalat olduklarında bir de şöyle bir yöntem var. Evden gitmeleri ve ev halkından kimseye görünmemeleri isterseniz. Bir tasın içine bol miktar da su alınır,eller suyun içine konur ve ağız iyice suya yaklaştırılır.Okuma bitinceye kadar öyle dururlur ve şu dualar okunur: Fatiha,Bakara (1-4),Bakara (255-257),Bakara (285-286),Al-i İmran (18),Araf (54)iMüminun (113)-118),Saffat (1-10),Haşr (21)-(24),Cin (1-37),İhlas ve Muavvezeteyn okunur ve suya üflenir.O su evin köşelerine serpilirse Cinler Allah'ın izni ile evden çkarlar. |
|
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 5 ![]() ![]() ![]() | bu formülüde duydum şahit olmadım ama bağırarak kaçtıklarını söylerler senin anlattığında el acayip
| | |
| | #6 |
| Guest
| iyi bunları demişsin ama ya musallat olunan kişi müslüman diilse nolacak. -------------------- bende çok rahatsız ediliyorum ama müslüman diilim ne yapıyım ben şimdi bu duaları okumaz kimse çünki ailemdekiler müslüman diil yani. Konu mellina tarafından (31-07-2007 Saat 20:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
|
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Sep 2006 Bulunduğu yer: Türkiye Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Papazlar çözmeli o zmn. |
| | |
| | #8 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Guest
| Mellina kısa zamanda sorunun çözülür umarım. danıştığın insanlara dikkat et. |
|
| | #10 |
| Guest
| "Cinlerden kurtulmak" tek yollu birşey değil bana sorarsanız. Sahip olduğum tecrübeye göre "nasıl" ına bağlı olarak farklı yöntemler uygulanıyor. Bir havas cininden kurtulmak pek zorken, sıradan bir musallat vakasından kurtulmak sadece onları korkutarak bile mümkün olabiliyor. Birşey daha. Anlamını bilmediğiniz duaları okumamanız çok daha doğru olacaktır. |
|
| Reklamlar |