| | #1 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | cinlere karşı çok tesirli kendim tecrube ettihim şu duayı manasını sormayın bimiyom ama genel manası cine cesdden çıkması telkin adiliyo ama baştarafın manasını bilmiyom bilen varsa sevinirim ben bunu hastaya okurken hasta çok rahatsız oluyo ve fadasını çok ama çok gördüm okuduhum şuidi: (tahi tamgilyah ecip vasrif hazal ardı min hazihil cüsse) |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | bununla hiç bir sorunu halledemessin.size bir kitap ismi vereyim görünmeyen varlıklar ve psikiyatrik hastalıklar.dr hamdi kalyoncu bu kitabı okumanızı tavsiye ederim.belkide türünün en güzel yazılmış kitabı
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | teşekkürler inan alıp okucam allha emanet olun saygılarımla |
| | |
| | #4 | |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
__________________ DERVISLIK OLSA IDI TAC ILE HIRKA; BIZDE ALIRDIK OTUZA KIRKA: | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bu duayı okundugu gibi okuya bilirsin budua bukadar arpca yaz dersn klavyeden yazmayı bilmiyom |
| | |
| Reklamlar |