hem üfürükçüye falcıya inanmam diyorsun
hemde muska yaptım diyorsun
pek inançlı biri değilim diyorsun
4. boyutn efendilerinden bahsediyorsun![]()
Ben pek inançlı biri değildim.Gece hiç rahat uyuyamazdım.Tarifi mümkün olmayacak korkunçlukta yaratıklar tarafından kovalanırdım rüyalarımda.Modern tıp yöntemleri fayda etmedi.Kafayı yeme noktasına geldim.Ama artık rahatım.Falcıya üfürüfcüye inanmam.Kendim bir muska yaptım.İçine Fatiha-Nas-Ayet i El Kürsi yi koydum 24 saat boynumda taşıyorum.Ayrıca yatmadan önce Fatiha-Nas-İhlas-Ayet i El Kürsi yi okuyorum.Bunları yapmaya başladığım andan itibaren bıçak gibi kesildi.Artık beni rahat bıraktılar.Huzur içinde uyuyabiliyorum.4.boyutun efendilerine karşı en güçlü silah dua.
Konu Mira tarafından (15-09-2009 Saat 22:09 ) değiştirilmiştir.
hem üfürükçüye falcıya inanmam diyorsun
hemde muska yaptım diyorsun
pek inançlı biri değilim diyorsun
4. boyutn efendilerinden bahsediyorsun![]()
NİCKİMİ BİLE YAZDIĞIM FORMÜLLERİ ÇALIPTA MEDYUMLUK TASLAMAYIN MİLLETE....
İyi de bir tutarsızlık var neden hem pek inançlı biri değilim diyorsun hem de muska yapıyorsun![]()
Allah C.C. insanı bu şekilde yolunu bulduruyor. Her işte vardır bir hayır. Çelişkilerinin kendide farkındadır zaten. Dua Müminin silahıdır bunu anlamış oldu arkadaş. Bu sayede inancınıda perçinlemiş olur.
degilim diil degildim diyor...-di li gecmis zaman...
Muskayı yaptığınız herhangi bir gün yada o güne ait tayin ettiğiniz bir saat varmı yoksa rastgelemi yaptınız.
arkadaşlar önemli olan fayda görmesidir ve gördüğü faydayı bizlerle paylaşmasıdır....maaşallah geçmiş olsun kardeşim...her şerde bir hayır var derler ya..demek ki böyle bir şer senin dualara inanarak imana adım atmana vesile oldu...Güzel Rabbim neylerse güzel eyler...
bende artık inamıyorum medyuma falan hocayaa küçük bir gönderme vardı anlayan anladımodern çağın hocaları çok değişmiş bu istediğin şey sana zarar verir ben yapmam diyip kestirip atıyorlar para marada sökmüyor
![]()
İnançlı biri DEĞİLDİM diyorum.Yani geçmişten bahsediyorum.Muskayı yaptığım özel bir gün ve saat yok.Anlatmak istediğim dua nın yeterli olduğu.