| | #1 |
| Guest
| Cinlerin öğrettiği ilimler insanlar cinlerle uzun süre bağlantı kurduğunda onlarla arkadaş olabildiğinde cinler bazı şeyleri çğretebiliyolar çok etkili olan bazı ritüeller falan aranızda hiç bilen varmı arkadaşlar özellikler cinli olanlara sorum |
|
| Reklamlar |
| | #2 |
| Guest
| Cinler dediğin varlıkların öğretilerini takip edebilmen için zaten belli bir seviyenin üstünde olman gerekir.Ayrıca verdikleri bilgiler %100 doğru olmaz |
|
| | #3 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | neyi merak ediyorsun tam olarak anlamadım yani ne öğrettiklerinimi eğer onları soruyorsan burda bu bilgiler paylaşılsa kiyamet kopar |
| | |
| | #4 |
| Guest
| neden kıyamet kopsun cık cıık kopmaz kopmaz biz meraklıyız |
|
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: klan savaşlarında...:) Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | o ögretilerin bazı insanların bilmemesi gerekir...eger bilirlerse kıyamet etkisi yaratabilir o kişilerde...herkesin bunyesi farklıdır ve sonuc olarak ani depresyondan ruh ve sinir hastalıkları hastahanesine yatırabilir ve doktorlar teshis koyamayabilir... |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jan 2007 Bulunduğu yer: trakya Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | hıc tavsıye etmem mınareyı kaybetme ıhtımalı çok yüksek |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | yapılabilecek en güzel açıklamayı yapmışsın sağolasın diyecek başka bişey yok |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Bulunduğu yer: klan savaşlarında...:) Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | hehee bişi diil... |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Guest
| özürdileyerek başlayacağım şu cinliler ifadesini görünce kendimi tutamadım, toplum gitgide geriye gidiyor böyle hele ki gelişmesi gerekn yerde, hergün televizyonlarda görüyoruz biz cinci hocaları, lütfen sorduğumuz sorularda biraz mantık arayalım benim kişisel düşüncem.... |
|
| | #10 |
| Guest
| teşekürler biricik .kendin sormuşun soruyu cevabıda kendin vermişin.Ben inleri,cinleri bilmem ama Bu benim beynimide çok mesgul etmişti bir zamanlar ,İnsan olarak anılan canlı varlık üzerinde yaşadığımız Dünya gezegeninin ve güneş sistemimizi oluşturan tüm gezegenlerin en akıllı canlısı, insanı diğer canlılardan farklı kılan en önemli özelliği aklı ve yetenekleridir diye biliriz.İnsan, bilinen geçmişi süresince çevresinde oluşan hareketleri ve bunların nedenlerini, üzerinde yaşadığı dünyayı, güneş sistemini, kendi galaksisini ve tüm evreni algılama yolunda sürekli çaba sarf etmiştir. Et ve kemikten oluşan vücudu ile yapamayacağı işleri, yarattığı âletlerle yapabilmek için çalışmıştır. Bir bakış açısı ile sanki yapısının derinliklerinde, yani genetik enformasyonundaki, varoluşunun keşfedilmesi görevi yatmaktadır.Tahmin edilen insanlık tarihi MÖ 50.000 yılına kadar uzanır. Bu döneme ilişkin fosil kalıntılar, yazılı yapıtlar ve efsaneler günümüze kadar gelmiştir,yeryüzündeki insan yaşamını tümü ile etkileyen büyük dönüşümler ,keşifler icaatlar son ikiyüz yıllık bir sürecte gercekleşmiştir.Ne olmuştu da son ikiyüz yılda gercekleşmişti şimdiki bilim ve teknoloji??Tanrı bilim adamlarına vahiy mi göndermişti,cinlermi öğretmişti,yoksa Darvinin söylediği gibi insan beyni evrimini bu cağda tamamlayıp bilim üretmeyemi çalışmıştı.. |
|
| Reklamlar |