| | #11 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ümmi sübyan olmasın bu ?
__________________ Rabbe dönen yüzler nurlanır. Dinle öğrenirsin, sus kurtulursun. |
| |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | nesracım valla kafayı kırmışsın sen denirmi böle ya bende 37 senedir konuşuyordum normal normal sonra inandırdılar beni siteden bazı arkadaşlar şizofrenmişim gözlerimin altı mormu acaba... |
| |
| Reklamlar |
| | #13 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben şizofrenim de hadi diyelim benle oturup sohbet edenler ne? bide onlara söle bakalım.
__________________ Rabbe dönen yüzler nurlanır. Dinle öğrenirsin, sus kurtulursun. |
| |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben şizofrenmişim dedim o konuştuklarını düşündüğünde akıl oyunları ve hayal ürünü yani beyin genleşiyo büyüyor ve cimnastik yapıp oynaşıyooooo.. |
| |
| | #15 | ||
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: malatya
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
ŞİMDİ KARAR VERİN KURTULMAK İSTİYORMUSUNUZ -------------------- Alıntı:
yada onların içinden kurtulmak istediğiniğz biri varmı ne diyeyim yardımcı olabileceğim bir konu varsa yardıma hazırım -------------------- insanlarda ruh beden ve nefis olayı var insan kendi içindeki ruhlada sohbet edebiliyor bu işnsanların içinde milyonda birt de olsa görülen bir özelliktir kurtulmak istiyorsanız bildiklerimi paylaşmaya hazırım Konu ceyhuda tarafından (18-10-2008 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | ||
| |
| | #16 | |
| Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Alıntı:
| |
| |
| Reklamlar |
| | #17 | |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
__________________ Rabbe dönen yüzler nurlanır. Dinle öğrenirsin, sus kurtulursun. | |
| |
| | #18 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | O isimleri cotton kumasa arapca yaz safranla kokla bak o zaman, eger o osimler dogruysa...???? --------------------------------------- Ben sikayetci degilim, size ne yapiyorlar ki anlamis degilim, bakiyorum yazilariniza hepiniz normal yaziyorsunuz Konu Budagecer tarafından (19-10-2008 Saat 10:51 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| | #19 | ||
| Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
-------------------- Alıntı:
Konu mkopl tarafından (19-10-2008 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | ||
| |
| | #20 | ||
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Hamburg/Germany
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
Nesra arkadasim bana az TAKILMADIN boru boru diye, senin durumunda hicte basit bir olay deyilmis anlattigina göre, ''buhura, aydar, abad, acar, affan, babür, barkın, tekin, tannur, tiyek'' Bir vucudta 9+1=10 varlik Allah sifalar versin... ![]() -------------------- Alıntı:
Bir kardesimizde bedava yardim edecegim dedi sonra 1500 ytl istedi... Konu fantoma tarafından (19-10-2008 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | ||
| |
| Reklamlar |