| | #11 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | hatırlamak istemiyorum kötü günlerdi
__________________ Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN!!! |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | nasıl anlamadım kızınmı |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | off yahu benim genel yazılarımı okuyan biri bunun espri olduğunu anlar ne kızı ne kocası sadece küçük bir espriydi
__________________ Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN!!! |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yok ben ilk defa okudum aman aman |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | Canım espri yapabilirsin elbette. Ancak burası Lahuti Cafe olmadığı için ciddi sandım. Konuyu açan arkadaş gibi insanların cinlerle deneyimlerini ben de merak ediyorum. |
| | |
| | #16 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ZEYTİNBURNU Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Benim yıllar önce bir arkadaşımın ablası yaşadı bunu uzun yıllar bundan kurtulabilmek için çok çaba verdiler.Evlenmedi ama evlenmek üzereydi yani arkadaşlar boyle bir durum gerçekte var bu hadislerdede geçiyor zaten.... |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Almanya Yaş: 17
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Var yalan degil... bir kac yil önce bir cin babamlan evlenmisti... babam bilmiyordu hep annemlen kavga ederdi... Hocaya gittik... bize bir formül verdi ve cin gitti... Ben kendim görmeseydim inanmazdim... |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Evlilik falan olması mümkün değil. Konu EyLüL tarafından (13-10-2008 Saat 00:56 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| | #19 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Aşktan 100000 fersah ötede Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ya evlilik değilde beğenip musallat oluyor kıskanıyor ve hayatını mahvediyordur kişinin. |
| | |
| | #20 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | uff çohk ilginç...bende duymuştum evlilik filan...aklım karıştı yha...böle bişi varmı evlilik...hadislerde nassı geçio...bilen biri yazabilirmi lütfen..? |
| | |
| Reklamlar |