| | #21 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bu konu ile önceden aratşırma yapmıştım. Benim anladığım kadarı ile: Cinle evlilik var ama bildiğimiz gibi değil. Cin insana kendini farklı bir surette görünüyor onun bazı hislerini harekete geçiriyor İnsanın gördüğü hissettiği aslında gerçek değil hayal. Cinde insanla bu şekilde iletişim kuruyor. Zaten cin insana istediği şekilde görünür Güzel bir kadın yada yakışıklı bir erkek gibi. Bazı şeyleride hissettiredebilir. Çocuk olayının gerçek olacağına inanmıyorum Çünkü bir birleşme yok Cin insana halüsünasyon gösteriyor o kadar. Benim çıkardığım snauç bu yanlışta olabilir ama bilemiyorum |
| | |
| | #22 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | duydum, çocuk da olur. |
| | |
| | #23 | |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
bravo hatta cinler bu yolla insanlari orgazm bile yaptiriyorlar ( Allah pislikten korusun ) yani halusilasyon esnasinda insan kendini o kadar inandiriyo ki gercek olduguna , kontrolsuz beyin cinsel organa direk etki ederek meni akmasini emir veriyor !! (Allaha siginirim) bunu begenen nefs te o cine daha cok siginiyor ! diger bir deyisle onu kendine es seciyor ! diyer bir deyisle olmayan seye kendini inandiriyor (bu muhabbetcinin bakis acisindan, hepsi ayni) Bir Kuran ayetinde Allah, insanların cinlerle temas kurmak suretiyle saptıklarını şöyle haber verir: "Bir de şu gerçek var: İnsanlardan bazı adamlar cinlerden bazı adamlara sığınırlardı. Öyle ki onların azgınlıklarını arttırırlardı." (Cin Suresi, 6)
__________________ insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz... | |
| | |
| | #24 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Cinlerle evlenme konusunda İslam alimleri fikir biriliğine varamamışlardır. "Evet, cinlerle insanlar evlenebilinir" diyenler olduğu gibi, "Hayır, mümkün değildir" diyenlerde vardır. Beyhaki'nin senediyle Cabir'in nakliyle, Medineli bir kadının cinlerden bir dostu vardı. O, kuş şeklinde gelip, evinin duvarına düştü. Kadın ona, "İn de laflayalım" diyince o şu cevabı verdi: "Hayır olmaz! Mekke'de bir peygamber gönderildi; bir arada kalmamızı men etti ve bize zinayı yasakladı" Katde'den nakil, "Belkis'in annesi veya babasından biri cinlerdendi". İmam Şibli cinlerle nikahın mümkün olduğunu savunmaktadır. Şibli bu konuda şunları söylemektedir: "Hz.Peygamber'in, cinlerle evlenmeyi yasaklaması, fukahanın 'cinlerle insanlar arasında nikahlanmak caiz değildir', tabiinden bazı kimselerin bunu hoş karşılamaması, böyle bir şeyin mümkün olduğunu gösterir. Çünkü: "Mümkün olmayan bir şeyin cevazına veya meşru olmadığına hükmedilmez." demektedir. İmam Malik'in, "Cinlerden bir adam var. Bizden kız istiyor. Helal yoldan evlenmek istediğini söylüyor. Ne dersiniz?" sorusuna cevaben, "Dince bunda bir sakınca yoktur. Lakin ben şahsen bunu hoş karşılamam. Çünkü kadın cinden hamile kaldığı zaman 'Bu çocuk kimdendir?' diye sorduklarında, 'Cin'den', diye cevap verecektir. Ve bu yüzden müslümanlar arasında fesat alıp yürüyecektir." şeklinde cevap verdiği kaydedilmektedir. İmam Şibli, cinlerle evlenmenin mümkün ve vaki olduğunu kabul etmekle beraber, buna engellerinde bulunduğunu belirterek insan neslinin insanlarla evlenmekle olacağını belirtiyor. Ancak, "İnsanla, cin arasında bir aşk meydana gelir de, insan evlenmek zorunda kalırsa, o zaman iş değişir. "Zararından kurtulmak için evlenebilinir" diyor ve "Yinede zararından kurtulunmaz "diye ekliyor. Sealibi, "İnsanlarla cinler arasında evlenmek ve çoluk çocuk sahibi olmak mümkündür" Kaynak: Zafer Bilim Araştırma Dergisi |
| | |
| Reklamlar |
| | #25 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bahsettiimiz mahlukatlarla evlenme die bişi söz konusu olamaz yani sadece Cinler iradesi zayif kimselere musallat olur okadr.. |
| | |
| | #26 | |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| | #27 | |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Alıntı:
__________________ insanlar uykudadır, ölünce uyanırlar. Tıpkı rüya esnasında aslında yatağımızda hareketsizce yattığımıza ihtimal veremiyeceğimiz gibi... Azrail öldürmeden ölebilmeliyiz... | |
| | |
| | #28 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | değerli tahasan ve denızeros kardeşler ALLAH razı olsun yaptığınız mantıklı açıllamalar için.Cinleri evet fizyolojik etkileri dolaylı veya direkt vardır.Fakat büyük çoğunlukla manevi dir etkileri ve esas uğraşları beyindir.beyine nufuz ederek isstedikelrini gördürtebilir hissettirebilir YAŞATABİLİR. |
| | |
| Reklamlar |
| | #29 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaslar evlilik felan vardır çocukta vardır bundan emin olun....her çocu olan deli olcak diye bişeyde yoktur...normal hayatı olanlarda vardır...mesela eşi çocuğu olup onların kabilesinden arkadasları olanlarda var...bildiğim için paylasmak istedim....
__________________ BİSEY BİLMİYOSAN SADECE SUS.... |
| | |
| | #30 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Bundan 18-19 sene önce Lüleburgaz da bir arkadaşın amcasına gittim. (fal için) Adamın 50 yaşlarında ve bekar olduğu söylenmişti. Evine girdiğimizde evin temizliği dikkatimi çekti. Nasıl anlatsam filmlerde temizliği belirginleştirmek için nasıl yıldızlar yanıp söner aynen öyle ev resmen parlıyordu. akadaşın amcası da tam bir trakyalı dayı idi. 3-5 sohbetten sonra ben dayanamayıp sordum. (bekar olupta nasıl böyle temizlik felan) Amca evli olduğunu ama karısını bizim göremeyeceğimizi ve şu anda odada bizimle oturduğunu söyledi. ben dumur olmuştum. korkudan(biraz da yaşın verdiği gelgeçten) başka bir şey soramadım. Amcanın baktığı fala gelince ''HİÇ UNUTMAM'' o zamanki erkek arkadaşım USA deydi ve yaklaşık 2 aydır haber alamıyordum.(o zamanlar cep telefonlarını bırakın normal telefon bile nerdeyse yoktu.) Amca 14 gün sonra mektubu eline geçecek dedi. (TAM 14.GÜNDE MEKTUP GELDİ.) En yakın kız arkadaşın 6 gün sonra ağlayarak sana başına gelen bir olayı anlatacak. O kızın hayatı alt üst olacak dedi. ben de ne olayı söylerseniz engel oluruz dedim.Söyleyemem o onun alın yazısı yaşaması lazım. Kesinlikle söyleyemem dedi. Aynen oldu arkadaşlar. Kız arkadaşımın ağlayarak bana anlatması, olayın korkunçluğu ... Fal bakmasına Eşinin yardım ettiğini söylemişti. |
| | |
| Reklamlar |