| | #31 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: cennet
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | evet cinlerle evlilik var çocuk olayı yok bir insan isteyerek evlenmiyor cinler insanın en kolay girmenin yolu boyundaki ana damardan giriyor ve herkese girebilir insanın yüzde 75 oranına giriyor zayıf veya bakımlı ile ilgisi yok nedeni cini yönlendiren en yakın akrabadan kaynaklanır yakın akrabalar çekemediği kişiye cini yönlendirir ve insan farkında olmadan evli kalır çocuk olmaz bende yaşadım ama kaç yıl çektim halen benimle uğraşıyorlar ama taviz vermiyorum kendisiyle konuşmuyorum bana her gece hemen hemen geliyor uykudan uyanıyorum bakıyorum cin hocamın cep telefonunu çağrı atarım hemen çıkartır sabaha kadar muhafız verir korumada kalırım gece rahat uyuyorum ALLAH razı olsun hocamdan uyuyorsam onun sayesinde uyuyorum sorun kalkmış oluyor saygılarımla |
| | |
| | #32 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İSTANBUL Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cinler cinsel amaçlada gelirler ama siz istemediginiz sürece yani kendinizi ona wermezseniz direnirseniz size bişe yapamaz öyle olsa bütün genç kızlar bu korkuyla yaşarlardı rüyada bile görseniz böyle şeyler kaçın derim bn yani karşılık wermeyin yoksa sizi artık karısı olarak görür we artık onunsunuzdur siz direndikçe onlar daha çok güçlenir ama sonunda sizindir zafer |
| | |
| Reklamlar |
| | #33 | |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
arkadaslar bilmiyorum nasil yazsam ama dinimizde var ama caiz degildir ben hep cok kötü olaylar yasadim cok erkekle tanisdim eskiden pesimi erkekler birakmazdi simdide öyle ama eskiden ben istemezdim yani nasil anlatsam olmuyunca olmuyor derdim belirli yasdan sonra yada olaydan sonra kismetim kapandi geliyorlar en fazla iki ay ardindan hep cümbüsle benden ayriliyorlar cogu hoca sana asik olan cin var herkezi uzaklasdiriyor dediler okutdum falan su icdim yikandim ama nafile yasim 27 yani iyi kötü güzelim ama bir türlü olmuyor herkez sasiriyor sen nasilda evlenemiyorsun diye bilmem para tuzagimi ama artik bende inanmaya basladim ve tuhaf olani su ki,,,hep agdet olmadan tuhaf seyler yasiyorum ve rüyalar görüyorum sanirim etkileri bunlar cinsi temas dedikleri rüya yoluyla tabi piskolojikde olabbilirde hep o aralar yogunlasmasi ve dua okusamda olmasi garip sizce akli dengem oyunmu oynuyor??? | |
| | |
| | #34 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gamzelim bnce niyetlen ve kadeh duasını oku neye niyet edersen kabul oluyormuş eger çok sıkıntı yapıyosa sana bu duayı okuduktan sonra konuş ALLAHLA anlatın ALLAH A derdinizi mesela dua ederken ALLAHA okadar içten dua etki agla güll sewgini dile getir isteklerini söyle yeterki içten ol we seni birtek anlayan we çare werenin ALLAH oldugunu unutma .. kadeh duasının anlamı okadar güzelki günde bikaç kere oku sen bile inanamıycaksın sonuçlara... |
| | |
| | #35 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | dua ediyorum pozitiv düsünüyorum ama cidden ben bu bir aydir cok kötüyüm tuhafim dualarin gücüne inaniyorum ve okudugum zaman öyle agirlik basiyorki aninda uyuyorum ayetel kürsi okusamda ruyamda bogusuyorum kadeh duasini taniyorum var bende eskiden cok okurdum dua okudugum zaman veya tam bir erkek baglanacagi zaman o varliklar beni maf ediyor her erkek korkuyor ya seytanmisim gibi 8 kilo verdim su bir ayda 2 hafta durmadan basim agridi bu dualar cok hafif geliyor hoca desen herseyi yapdim bir iki ay iyi sonra ters gidiyor 3 senedir issizim evden cikamiyorum cogu kez bunaliyorum disarda eve kaciyorum cok civil civildim ama denicem kadeh duasini kötü olani bu cocugu sevdim cok efendi beni sözleriyle cok üzdü ama inanin sasirmadim hep yasadim olay bu geri gelsin insalllah dualarim sizinde dualariniz kabul olur koca bulamiyoz cin buluyoz su terslige bakkkk |
| | |
| | #36 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | haklısın gamzelim ALLAH YAR WE YARDIMCINIZ olsun ama sabırlı olun inan sabrınızın sonu okadar büyük bi mükafat oluyoki senin dedigini bn anlıyorum çok iyi bilmem anlatabildimmi bu anlattıkların bana hiç yabancı degil ama yenilme sen oku kadeh duasını sonucunu inş.alırsın ki eminim çünkü ALLAH KAPISINDAN çewirmez |
| | |
| Reklamlar |
| | #37 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | vallahi bunu icdenlikle yaziyorum allah senden ragzi olsun bu aralar cok fenadim insallah iyi olur hersey sabir diyosunda iki kardesim evi birinin ikizleri oldu ben bir sene bile beraberlik yasamadim gezip tozmadim bile yani okadar cok icimde sevgi var ama yanlizimmmm sende demek yasiyosun ne garip yaa simdiye kadar inanmamisdim ama ya kafayi yedim yada ciden var yalan degil hastane bakdim kendime iki hafta sonra kendimi yatirtcakdim |
| | |
| | #38 |
| Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ya bırakın kardeşim bu işleri böyle şeyler imkansız mantık evliliğimi bu allah allah...ne teması olacak bedensiz varlığın psikolojik sorunların meydana getirdiği bi inanış bu....!!!!!!!!!!!!! |
| | |
| | #39 |
| Üyelik tarihi: Dec 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Olabilir tabiki ben çağirdim bitanesini gelip beni boğmaya kalktiysa evlenmesi bi hayli normaldir ve insanlar asla onlara aşik olmuyo onlar insanlara aşik oluyo ben bizzat gördüklerime dayanarak konuşuyom ansanlara musallat olup kendilerinede aşik attiriyo!!! |
| | |
| | #40 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | cagirdinmi nasil cagirdin tabiki cesit cesitdir herkezin olayi farklidir ama isde tam yüzde yüzde emin olunmuyorki yani gözümlen görmedim ama duydum ama omuydu degilmiydi yani böyle isde bende sasirdim artik |
| | |
| Reklamlar |