| | #11 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | Paylaşımlarınız için teşekkürler.İnsanın korkularını yenmesi mümkün değil görüşüne katılıyorum.Zira korku insan olmanın bir gereğidir.Ve çoğu zaman yaşamsal öneme sahip bir duygudur. Korkmasak varolamazdık.Korkmasaydık insanlık tarihi bugünlere kadar ulaşamazdı,değil mi ? En büyük sorun acaba korkar yarıda bırakırmıyım,o anda nasıl davranırım sorunudur ? Engin ve değerli tecrübelerinizi mümkün olan ölçüde paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Saygılarımla oguz3259 |
| | |
| | #12 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşlar sıradan bır ALLAHIN KULU OLMAK KADAR GUZEL BIR SEY YOK. BU ISLERDE NEFIS ALT EDEBILIR INSANI CUNKU ELINIZDE BIR GUC VAR. SIZ HER INSAN GIBI DEYILSINIZ.HERSEYE VAKIF OLUYORSUN CUNKU.ONUN ICIN CENNET VARKEN CEHENNEME HEVESLENMEYIN.HA BU ISIN KORKULACAK TARAFIDA YOK AMA GEREK YOK KI. |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Dec 2006 Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() ![]() | konu cinler ve iletişime gecmekle ilgili özelikle bu nu yaparkan korku üzrinde durulmuş yorum yaparken tantı ve inanışlara ilşkin yorumları buraya değil o konuya yapın bu bir ikincisi siteyi pskopatlar basmış diyen üye lütfen tavrınıza dikkat edin konuya gelince cinlerle iletişime geçmeden hazırlık evresinde bile korkular başlar görüntüler düşünceler rüyalar vs vs iletişim sırasında ise bu dahada artar ama sakin olur ve işleme devam ederseniz eksiksiz korku hissi duymasınız artık ne olursa olsun korku bir tedbir alma için oluşturulmuş bir duygudur korkmazsak tedbir almayız kendimizi yada yakınlarımızı koruma ihtiyacı taşımayız o yüzden korkmakta bir sakınca yok olsa dahi ne yapıp edip korkutuyorlar burda sizin içnizi rahatlatacak sey size düşünsel olarak koruturlar size dokunamazlar hiç birşey yapamazlar sizin asıl korkmanız gerek çağırdıktan sonra kendinizi dularla korumaya almalısınızki sizin enerjinizi emmesinler yoksa depresyone girmiş bir kişi gibi yaşarsınız saygılar |
| | |
| | #14 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ya Arkadaslar Allah Bir Duzen Koymus Insani Yeryuzunde Halife Etmis.yeryuzunde Ne Kadar Mahlukat Varsa Siz Bunlarin Efendisiniz.olaylara Boyle Baktinizmi Onlar Size Ittiba Etmek Zorunda Cunku Allah Bole Duzen Kurmus Allahin Koydugu Duzene Hic Kimse Karsi Gelemez.bilmem Daha Acik Yazsam Nasil Olur. |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 5 ![]() | İnsana halifelik verilmiş... |
| | |
| | #16 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 70.000 yetmiş bin alem insanlıgın emrıne verıldı.ama şunu untmayın benı sevenı ebnde sevrım bana duga edenın dugalarını kabul ederım bana dost olanı istegınce mukafatlandırırım sadece allah yolunda gidenlere hizmet eder bu alem...küçücük kırıntılarda tartıoşılaoldu basıt konular bunlar daha gusel şeyleri aça aça konuşalım mercan kardeşimizde baya asbıymışöleolmaya gerek yok |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008 Bulunduğu yer: topkapı sarayından Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | yaf bu duga yazan bir tek üye biliyorum o da yasaklı başka kimse dua ya duga yazmaz sen osun değil mi?kvp hoşgeldin
__________________ ''Küllü hattâtin câhilün.'' (Her yazan kâtip biraz cahildir.) |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlarla cinlerle irtibat çok zor bir ilimdir.bu apayrı bir dünyadır.bu yola başkoymayı düşünen öncelikle kendini dünyadan büyük ölçüde soyutlayacak.manevi aleme dalmaya çalışmak ruhanilerle görüşmek davet yapmakla elde edilmez.her ele geçen daveti okuyayımda cin hemen gelsin diye bir şey yoktur.unutun bunu.bunlar yalandır.cinlerle irtibat için en az 40 ile 90 gün arasında oruç tutmanız riyazat yapmanız ( yani canlı ve canlıdan çıkan bir şey yememek ve çok az yemek ) çok az uyumanız gereksiz işlerle uğraşmamanız ve günahlardan sakınmanız elinizden geldiğince ve bir takım zikirleri günlük belirli sayıda okumanız gerek.ancak bu şekilde cinlerle irtibat söz konusu olabilir.tüm bunları yaptım cin kesin gelirmi diye sorarsanız cevabım hayır.bunları yapmanızda yetmez.cin kendisi isterse daveti kabul eder ve görüşme gerçekleşir.cin bile bile irtibata geçmeyebilirde.yani tüm bu emekler boşada gidebilir.yani bu allahtan gelen bir şey.sonradan kazanmaya çalışmak zor.ancak bilen birisi size yardım edip el verirse irtibat söz konusu olabilir.allahın izni varsa davette başarılı olunur.ama sadece formülleri uygulayıp başarırım diye hayale asla kapılmayın.... |
| | |
| | #19 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Benim kileri benimle beraber yasiyorlar ama ben onlarla konusamiyorum nasil ve ne yapmaliyim yardimci olurmusunuz
__________________ DERVISLIK OLSA IDI TAC ILE HIRKA; BIZDE ALIRDIK OTUZA KIRKA: |
| | |
| | #20 | |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Adana
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
ve korkular üzerine gidince yenilir. | |
| | |
| Reklamlar |