| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Cinlerle Irtibat Denemesi Uzun zaman once hoca'ya giderek kuruldugum cinlerimi tekrar geri istedigimi ve onlar olmadan hayatin cok zor oldugunu farkettim. Simdi cinlerle yeniden irtibata gecmeye calisiyorum. Dun gece uzun bir calisma yaptim, once tabii dualarimi okudum ve sonra tutsumu yaktim, mumlarimi yaktim. Daha once hic cin cagirmamistim cunku zaten hep benimle birliktelerdi. Yaptigim cin cagirma yonteminin de burada ya da kitapta yazanlarla bir ilgisi yok, tamamen dogaclama. Ve netekim birseyler geldi.. Ne geldi bilmiyorum. Tutsu bittigi zaman kaybolduklarini ve yaktigim zaman geri geldikleri gibi bir sonuca vardim oncelikle. Ikincisi, sesimi duyan varsa "soyle soyle bir tepki versin.." dedigimde (cok cocukca oldu ama ne yapayim aklima baska birsey gelmedi) istedigim tepkiyi verdiler her defasinda. Onlardan bir ricam oldu, birseye yardim etmeleri hususunda. Eger yardim ederlerse onlar icin ....... yapmayi vaadettim. Sorulara gelelim.. 1) gelenler cin miydi baska bir sey de olabilir mi? 2) henuz onlarla konusamiyorum, bunu yapmak icin bildiginiz bir yontem var mi? Ya da zamanla konusmaya da baslar miyim? 3) "Allah rizasi icin, iyiye ve hayra bir yardim" istedim, acaba ederler mi? |
| | |
| Reklamlar |