Go Back   Lahuti.com > Paranormal Fenomenler & Parapsikoloji > Doğaüstü Varlıklar

Seçenekler
Alt 12-10-2008, 07:01   #1

Muhabbetci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 4
Muhabbetci yakında ünlü olacak gibiMuhabbetci yakında ünlü olacak gibi
Cinlerle ne konuştum, ruhlar aleminden hangi mesajlari aldim ?!

Bu haberi okumayan gercekden cok sey kaciri.. Tüm cincilere, meydumcular vesairesine, kesinlikle tavsiye ederim.. En azindan belki uyanirsinizda, paraciklarinizdan olmazsiniz..

CİNLERLE NE KONUŞTUM,
RUHLAR ALEMİNDEN HANGİ MESAJLARI ALDIM ?!

İtiraf edeyim ilk zamanlarda heyecanlandırmıştı beni cinci hoca haberlerine gidecek olma fikri... Henüz üniversite ikinci sınıf öğrencisiydim.. Meslekteki ilk emeklemelerimdi... Hem üniversiteden hem de meslekten hocam, Mehmet Ali Önel, “yarın gizli kameranı kuşanacak, şu-şu cinci hocalara gideceksin” dedi... Fal baktıracak, mistik alemin medyumları, ruhları ile muhatap olacak, bilenmezler alemine dalacaktım. Meraklı olduğumdan değilse de bilinmeyene duyulan ilgiden herhalde garip bir hoşluğu olacak olmalıydı medyum, cinci hoca haberlerinin...

Acaba gerçekten gerçeğin görüneninden fazlasını bileni var mıydı? Şayet öyle ise muhakkak benim gazeteci olduğumu anlayanlar da olacaktı. Öyle ya, ya bir cinci ya da medyum “sen gazetecisin niyetin fal baktırmak değil; haber yapmak” derse o zaman ne yapacaktım? Henüz çömez gazeteci ben, bu soruyu o zamanlar hiçkimseye soramamıştım... Utandım herhalde. Ama en sonunda bulmuştum, evet bulmuştum.. Şayet gittiğim bir cinci hoca ya da medyum, gazeteci olduğumu bilirse “afedersin HOCAM deyip üzerimdeki gizli kamerayı çıkaracak, bir de üzerine fal baktıracaktım...

İşte bu duygularla başladım cinci hocaları ve Türkiye’nin en meşhur medyumlarını bir bir dolaşmaya... Bir iki üç derken tüm şevkim kırılmaya başladı.. Bekar olan dahası gazeteci ve üniversite öğrencisi olan ben, kimine evli olduğumu söylüyordum, kimine kocamın evden kaçtığını, kimine çocuğumun olmadığını... Ve her ne hikmetse herşeyi bilen herşeyi görebilen bu şarlatanların hiçbiri gerçeğin yanından dahi geçemiyordu. Ve ben her defasında uydurduğum şikayet ne olursa olsun büyülenmiş, cinlenmiş teşhisi ile karşılaşıyordum. Derman, tabi ki gittiğim sözde hoca efendide ya da medyumdaydı(!)..Büyü ya da cinlerden kurtulmanın tarifesi ise tüm bu şarlatanlığın esas nedeni... Mehmet Ali Önel’in dediği gibi cinler büyüler bahane, ödenen paralar şahane idi...

Yıllar geçti ben üniversiteyi bitirdim... Meslekteki ilk emeklemelerin ardından düşe kalka yeni yeni yürümeye başladım... Ancak cinciler, medyumlar da durmuyor hergeçen gün taktiklerine yenilerini ekliyorlardı... Hatta içlerinde öyle yaratıcı olanları vardı ki doğrusu bazen içimden takdir dahi etmek geliyordu...

Örneğin akıllı mı akıllı cinci kadının biri İstanbul’da varlıklı üstelikte okumuş yazmış bir ailenin tam 100 bin dolarını almıştı... Önce aileyi çocuklarının cinlendiğine inandırmıştı, sonra da cinleri kovalayabilmek için deve bağırsağı gerektiğine... İyi de canım, şimdi nereden bulunacaktı deve bağırsağı?... Mecburen deve kesilmesi gerekiyordu.. Ayrıca bu zor işlem için öyle birkaç deve de yetmezdi elbet(!) Ancak devenin bağırsağı alınınca etleri satılacak aileye de parası geri ödenecekti. Aradan aylar geçip de devenin etlerinin artık koktuğunu düşününce, aile bize ulaştı... Öyle ya tam 100 bin dolarlık deve kesilmişti. Yaptığımız araştırma gösterdi ki karı-koca fena halde dolandırılmıştı...

Bu arada farklı ama aynı tabanlı hikayelerle cincilere 15-20 milyarını kaptıranlardan söz etmeye gerek dahi duymuyorum...

Biz bu şarlatanlıkların haberini yaptıkça onlar da taktik geliştirmeye sınırlarını aşmaya devam ettiler tabii. Onların da benim de vazgeçmeye niyetimiz yoktu anlaşılan...

Ve sene 2006... Yer: Bursa-Kemalpaşa...

Ne acıdır ki bu kez cinci kimliği ile karşımıza çıkanlar devletin resmi memurları; imamlar... Cinci imam soruyor “avcuma bak cini görüyor musun?” Hiçbirşey göremiyor üstüne bir de kendimi tutamayıp kahkahayı patlatıyorum. Gazeteci de olsak insanız nihayet. İmam ne dese beğenirsiniz “Bak cinler seni güldürüyor.” Üstelik içinde de 3 tane cin var çıkarmak içinse 300 milyon gerekiyor.” Cin başı 100 milyon.

Ve hayatımda gördüğüm en sportif cinci(!)... İzleyenler hemen hatırlayacaklar Çanakkaleli itfaiye şefini... Evet bu da bir devlet memuru ve o da işini bilenlerden (!)...Yer: Çanakkale şehitliği, karşımızdaki 55 yaşlarında bir devlet memuru... Şarlatan itfaiyeci önce şehitleri gördüğünü iddia ediyor. Sonra da yanımdaki muhabir arkadaşımla beni Çanakkale Şehitliği'ne götürüyor... Güya transa girecek bize seans uygulayacak... Az sonra başlıyor kendi etrafında dönmeye... Dönüyor dönüyor, sonra güya transa giriyor ve asker gibi yürümeye başlıyor, sonra tekrar dön dön (başı da dönüyor zaar) atıveriyor kendini yere... Bir de ters takla al sana trans. Gelsin paralar fır dönsün itfaiyeci...

Sadece o kadar mı? 100 milyon verdikten sonra Fatih Sultan Mehmet’ten Atatürk'e kadar herkesi bulunduğu yere çağırıyor. Konuşmalar aynen şöyle “Evet denizden Barboros Hayrettin geliyor, atıyla Fatih Sultan Mehmet geldi şimdi, evet havadan Mevlana, şimdi de Atatürk geldi.”

Nedense yanına her gelen hayaleti gören şarlatan, az sonra Mehmet Ali Önel’in de kendisini ziyarete geleceğini bilemiyor..

Dedik ya taktikler değişiyor, cinci şarlatanlar sürekli kendilerini aşıyor diye... Önümüzdeki günlerde Deşifre’de izleyeceğiniz bir cinci hoca bu konuda son noktayı koyuyor.

Sözde şifacı kadın doktor cinleri olduğunu söylüyor...Hani üniversiteye mi gitmişler nasıl doktor olmuşlar onu bilemiyorum.. Aslında sordum ama cevabını alamadım(!) Neyse efendim, bu dr. Cinler sözde kalp ameliyatından beyin ameliyatına kadar her türlü operasyonu gerçekleştiriyor. İçeride tek kollarını açıp bekleyen onlarca insan var. “Ne yapıyorsunuz ,? “diye soruyoruz “doktor cinler görünmez serum ve kan veriyor” diyorlar... Hastanın yaptığı tek şey ise bir cekyata uzanmak. Tabi ki bu saçmalıklar olup biterken hiçkimse hiçbir şey hissetmiyor, görmüyor. Hissedilen tek şey bu tedaviler için verilen paraların sıcaklığı... Üstelik şarlatan kadının söylediğine göre tarifeyi de cinleri belirliyor. Cinler parayı ne yapacak ki diye soruyorum “Olur mu Kızılay’dan kan alıyorlar o para ile” diyor. Vay be demek dr. Cinler Kızılaydan para ile kan alıyor(!)... Hani olur da bu kadar mı olur... Saçmalanır uçulur da bu kadar mı uçulur... Pes doğrusu...

Ama biliyor musunuz, bence asıl şaşırtıcı, önemli ve vahim olan ne? Haber yapmak için kapısına gittiğimiz her şarlatanın mekanı müşterilerle dolup taşıyor... Hem de öyle düşündüğünüz gibi eğitimsiz cahil bir kitle de değil bu kalabalık.. Meslekteki 6. yılına girmiş olan ben, artık asıl haberin, umut taciri şarlatanlar değil de onlara inanıp kapısında şifa arayan yığınlar olduğunu düşünüyorum... Nasıl olur da bu saçmalıklara inanır yüzlerce-milyonlarca insan, nasıl olur da bir dolandırıcılık kapısı böylesi büyük bir taleple aşındırılır?... Ve nasıl olur da bu sayı yaptığımız onca habere rağmen her geçen gün azalacağına artar?...

Konu ile ilgili hem bilim hem de din adamları ile yaptığımız röportajlar önümüzdeki günlerde doktor cinler(!) haberi ile beraber Deşifre’de yayınlanacak...

Bu şarlatanların bir kerameti olsaydı haberleri yapılmadan önce kendi başlarına gelecekleri bilmezler miydi ? Hem anlatılan hikayeler gerçek ise onları cümle aleme rezil eden bizleri çoktan cinleri ile çarpmazlar mıydı?! Çoktan bikaç ruh peri cin ile iletişime geçmiş olmamız gerkiyordu hem de çoktan

Uzun lafın kısası ilkay der ki; her derdin dermanı ilimde - fende, gönlünü manevi aşkla tedavi etmek isteyen ise sadece Yaradana dua etsin gönlünce...

İLKAY YERDEKALMAZ
(desifrehaber)
3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler."
Muhabbetci isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 12-10-2008, 10:16   #2

Zem_heri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zem_heri yakında ünlü olacak gibi

Ben bu konuyu daha önce buraya yapıştırdığımı hatırlıyor gibiyim de evet cinciler kendilerini bu kadar aşmış memleketimde bu kadar malzeme varken stendapçılar niye 10-15 hatta mesleklerinin sonuna kadar aynı hikayeyle bizi boğar , ya da dizilerin konusu hep birbirinin aynıdır şaşıyorum ))
Zem_heri isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-10-2008, 10:53   #3

vallaha görmedim.. Altada birsey yazmiyor.. Eger önce varsa, paylasilmis ise, arkadaslar silsin yahut ne yapacaklarsa yapsinlar...
ama cok güzel oldugundan paylasmadan duramadim
3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler."

Alt 12-10-2008, 10:56   #4

Zem_heri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Zem_heri yakında ünlü olacak gibi

Dur yahu belkide okuyup yapıştırmayı unutmuşumdur )) altta yoksa yoktur iyi olmuş sabah sabah gene okudum gene güldüm ))
Zem_heri isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 12-10-2008, 10:57   #5

Alıntı:
Zem_heri Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dur yahu belkide okuyup yapıştırmayı unutmuşumdur )) altta yoksa yoktur iyi olmuş sabah sabah gene okudum gene güldüm ))
temem anlasdik... Bende güldüm okurken..Daha kim bilir neler neler var

Alt 12-10-2008, 21:08   #6

yukariya tasiyamda bir kac kisi daha okuyuversin sunu

Alt 12-10-2008, 21:35   #7

thechoosen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 3
thechoosen henüz daha yolun başında

ben de okudum ........
gönlünü manevi aşkla tedavi etmek isteyen ise sadece Yaradana dua etsin gönlünce...

FORUM KURALLARI:http://www.lahuti.com/forum/lahuti-c...tml#post295869
thechoosen isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-10-2008, 21:48   #8

nymph - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2
nymph henüz daha yolun başında

Bende okuyanlardanım

Alıntı:
Cinler parayı ne yapacak ki diye soruyorum “Olur mu Kızılay’dan kan alıyorlar o para ile

komedi filmi gibi hepside

Reklamlar
Alt 12-10-2008, 22:25   #9

Alıntı:
nymph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende okuyanlardanım

komedi filmi gibi hepside
haha... gülemisin aglayamisin ya

Alt 12-10-2008, 22:30   #10

üstünkural - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1
üstünkural henüz daha yolun başında

haklısınız o kadar medyum tanıdık ki biri çıkıpta ıspat sunamadı..oysa avrupada herif kitle önünde majik güçleri sergileyip inanılmazı başarıyorlar..bir medyum kendi alanında uzman olmalı..türkiyedeki mediumlar "yapamıyacağımız-başiaramayacağımız şey yok tarzında mediumlar

Reklamlar

Lahuti.com ©2000 - 2009