| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Civa tasiyin......... ARKADASLAR BU CIN TABIR ETTIGIMIZ VARLIKLAR UZERINIZDE CIVA OLDUKCA ETKILERI AZALIR VE YOK OLUR CEBINIZDE CIVA TASIYIN BAKIN NASIL RAHATLIYACAKSINIZ |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | civayı üzerinde taşıyana büyüde tesir etmezmiş. |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadaşlar civa gerçekten çok etkili deneyin bence |
| | |
| | #4 | |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Hamburg/Germany
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
miktari ne kadar acaba,tasinacak CIVANIN, ve nereden temin edebiliriz? tesekkür ederim. CIVA hakkinda daha fazla teknik bilgi http://tr.wikipedia.org/wiki/C%C4%B1va | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: ҳ̸Ҳ̸ҳİstanbulҳ̸Ҳ̸ҳ Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | daha evvel böyle bir tavsiye almıştım aslında gerçekten işe yarıyorsa neden denemeyelim ki |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ancak çok dikkatli olmalısınız, Civa ağır metal olmasının yanı sıra buharlaşabilen bir maddedir ve ciherler tarafından absorbe edildiğinde geri dönüşü olmayan bir zehirlenmeye neden olur. Çünkü ağır metaller insan vücudundan atılamaz. Diğer yandan kullanmış olduğumuz termometrelerde ve ateş ölçmek için kullanılan derecelerde çok az miktarda civa bulunmaktadır. kırmızı renkli olanları tercih etmeyiniz, karışımdır. Büyük miktarlarda alım ve satımı bomba zamanlayıcılarında ve ateşleme görevli fünye başlıklarında kullanıldığından yüksek miktarda bulmak baya bi zor... Yalnış hatırlamıyorsam alım satımı denetim altında olmalı. |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | tskler, bende tasiyim bari |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | okul zamanında fen dersinde öğretmen Bİ DENEY İÇin civa getirmişti sınıfa..ben uzaktan baktım elime aldım mı almadım mı hatırlamıyorim bile ve kolmda bilezik vardoı sanırım civa degmıs beyazlatmış hatta sahtemı bileZİK DIYE KUYUMCUYA Gtormustum..degdıgı metalı bozuyosa nasıl bi kılıf icinde saklanabılır kı..ya tenimize degerse...hıc tasıyam var mı anlatsın |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | zaten çok küçük cam şişelerde satılıyor alanlara zaten bunu üzerinde taşımak için alıyor aktarlarda bulabilirsiniz..
__________________ ://// dünyada var olan herşey varlıgın yokluk aynasından geçer://// :///yaşamın sırlarını bilseydin ölümğn sırrını çözerdin://bugün aklın var bişey bildiğin yok yarın akılsız neyi bileceksin |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet daha önce duymuştum ama denememiştim bir an önce almakta fayda var sanırım teşekkürler
__________________ zafer sabırla, sevinç üzüntüyle, kolaylık da zorlukla beraberdir... |
| | |
| Reklamlar |