| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çocuğuna isim çocuğumuz erkek olursa adı................. kız olursa adı........................... eminim herkesin kafasında çocuğuna isim vardır. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | erkek olursa Cinar yada Ruzgar kiz olursa Ezel yada Elifida yada karbeyaz
__________________ HaksIzLIk Önünde EgiLmem Çünkü HakkImLa ßeraßer Gururumuda Kayßetmiş Olurum..ßen Tekim ßenim ßeyaz Sayfamda KaLemimde SiLgimde SevdikLerimin ELinde..ßen YazarIm ßen SiLerim!’ MERAK EDIYORUM HAYAT BENDEN ALDIKLARINI NERENE SOKUCAKSIN ACABAH? |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: dünden , bugünden....
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | erkek_doğu kız_şimal........... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | oğlan =taha veya suyla ilgili isimler arda , deniz vs vs..... kız=ada |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: Aşktan 100000 fersah ötede Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | hep marjinal isimler maşallah... ![]() Samed e Mehmet e ne olmuş ya Ahmet Ayşe Elif Benim kardeşimde kızına kristal ismi verecekti. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: İstanbuL
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | valla Türk isimlerinden dışarı çıkmamayı düşünuom Kıs Olursa Nurkan Aydoğdu Bilge felan erkek olursa Alparslan Selçuk Fatih olurda tabii evleneceğim hatun kabul ederse hatun etti desek aileler kabul ederse malum ana baba ismi koydurma gibi adetlerimiz vardır koymazsanız küser darılırlar ha
__________________ іηηα lіllαні νэ іηηα іlэууні яαcіuη (Âlі Îмяαη 185) "нэя иэfs Ōlūмū таδаcактιя" "Kullu nefsin zâikatul mevti summe ileynâ turceûn"(Ankebut 57) "Her Nefs Ölümü Tadıcıdır.Sonra Bize Döndürüleceksiniz" “αηℓα∂ıм ιşι; ѕαηαт αℓℓαн’ı αяαмαкмış, мαяιƒєт вυ, gєяιѕι уαℓηız çєℓιк çσмαкмış” |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Kızımın ismi Elif , Zeynep, Zehra gibi bi şey olur sanırım özgün olmasın geçmişini geleneğini hatırlasın amerikanvari olmasın )oğlum Tayfun,Turan gibi T li bi şey olsun diyorum da tabi kendi çocuğuma isim koyarken otorite sahibi olursam )) |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Belçika Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Benim oglumun ismi SAFWAN yani, temiz, yürümeden önce kosan demek, kizimda olursa, ZIYNET olur insallah, ama önce bi herif eve dönse
__________________ s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£... |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: dünden , bugünden....
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | erken__doğu,efe,toprak olabilir kız_şilan ,şevval de olabilir valla seneler önce babam bize babaanne anneanne isimleri koymamış ben de düşünmüyorum kayınvalide falan olursa ismini koymayı Konu thechoosen tarafından (07-10-2008 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklamlar |