| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Cocuk Oldurmek Icin ! Yok Artik.. Kiskanilan ve oldurulecek bebegin ..... alinir. Icine bi takim dualar okunarak sabun konulur ve .............'e gomulur. Her ............'da sabun biraz daha erir, ve cocuk da. Bebegin ......'i bulunamazsa cocuk ölüyor.. Denenmistir, dun sevgili kuaforum anlatti bu olayi bana. Koylerinde iki kadin ayni zamanda doguruyor, biri oburunun bebegini kiskaniyor. Biri bebegin .......'den calip bu buyuyu yapiyor. Buyu yapilan bebek devamli hastalaniyor, devamli zayifliyor ve tip bu konuya care bulamiyor. Sivas'tan istanbul'a getiriyorlar hastane hastane dolasiyorlar doktorlar cozum bulamiyor.En son bir hocaya goturuyorlar. Hoca bir bir soylemis olanlari, bebegin .......'nin yerini. Gidip .....'i bulmuslar icindeki sabun o kadar erimis ki neredeyse tamamen. Bebek her an olebilirmis yani. Sonra koy baski yapiyor, buyuyu yapan kadin itiraf ediyor.. Simdi cehennemde ne tur yakit kullaniliyor diye soran varsa bence bu buyuyu yapan kadin bu sorunun cevaplarindan biri.
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. Konu stardust tarafından (19-11-2008 Saat 16:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: tepkiler uzerine tarifi daha da eksilttim. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yuh artık ya.bunu yapanın insan helede bir anne olması daha feci.gerçi insan suretinde bir canavar olması bir olasılık.Allah akıl fikir versin.
__________________ Ya Rabbi!Sayılı nefeslerin biteceğini,ömür kandilinin söneceğini biliyor,şu aleme inanmış olarak geldik,aynı imanla huzuruna dönmek istiyoruz. |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | iyide arkadaşım tarifi neden yazıyorsun ki buraya??? sadece böyle bir olay varmış çok kötü bi şey de geç..insanlara kötülüğü değil her zaman iyliği öğretme gayretinde olun...
__________________ ALLAH'IN GİZLİ VE AÇIK NE OLURSA OLSUN TÜM YAPTIKLARINI BİLDİĞİNİ VE GÖRDÜĞÜNÜ ASLA UNUTMA!!!HAREKETLERİNE ONA GÖRE DİKKAT ET!!! |
| | |
| | #4 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
Hem sanki tam tarif vermisim gibi konusmayin.. Ben insanlarin ne kadar ciglesebilecegini ve ne kadar kotulesebilecegini gostermek istedim biraz da.. Hirslarina yenilen, Allah'i unutan bir insanin neler yapabilecegini, buyunun nelere imza atabilecegini.. Gercekten insanlari tanidikca hayvanlari daha cok seviyorum
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: MeÇhuLdeN....
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bencede tarifi yazmasaydın keşke..... |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | tövbee tövbeee seytanlasmis bir kadinmis bunu yapan
__________________ Her seyi sildim Gönlümden; bir Seni silemedim.... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | EZEL adlı üyeden alıntı (Cocuk Oldurmek Icin ! Yok Artik..) iyide arkadaşım tarifi neden yazıyorsun ki buraya??? sadece böyle bir olay varmış çok kötü bi şey de geç..insanlara kötülüğü değil her zaman iyliği öğretme gayretinde olun... Bencede tarifi yazmasaydın daha ii olurdu... ------------------------------------------------------ |
| | |
| | #8 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bir "insan" gunahsiz bir bebekten neden , nasil ve ne kadar nefret edebilir ki.. Adi uzerinde, bebek. -------------------- Alıntı:
Biliyor muyuz hangi dua okunuyor? Kac kere? O zaman elimize aldigimiz her seyi sagdan alip sola koyalim buyu olsun. Buyu yapmak o kadar kolay mi ki?
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. Konu stardust tarafından (19-11-2008 Saat 16:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi | |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: kendi hayatimda Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bunu yapan anne olmaya haki yok |
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
Alıntı:
konu açmışsın bende kendimce yorumumu yazdım sanki oturup büyüyü evde sen hazırlıyormuşsun gibi sahip çıkmana gerek yok ki.. "her söylediğin doğru olmalı ama her doğruyu heryerde söylemek doğru değildir" bu düsturla hareket edersek sadece üstünkörü konudan bahsetmen yeterli..zaten öyle bir büyünün de tutacağı hiç bir şekilde gerçek olamaz..o yüzden bu kadar hiddetlenmene gerek yok relax takıl... ![]()
__________________ ALLAH'IN GİZLİ VE AÇIK NE OLURSA OLSUN TÜM YAPTIKLARINI BİLDİĞİNİ VE GÖRDÜĞÜNÜ ASLA UNUTMA!!!HAREKETLERİNE ONA GÖRE DİKKAT ET!!! | ||
| | |
| Reklamlar |