| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehri
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Çocukken Neyi Ne Sanardık Ben ay ı Allah sanardım hani Allah yukarda derlerdi ya. Film izledigim oyuncuların o an o filmi oynadıklarını sanardım..Taa ki 2 kanalda aynı artisti görene kadar ![]() |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben o filmleri gerçek sanırdım yani adam filmin sonunda gerçekten ölür sanıp saattlerle ağlayıp etkisinden kurtulamazdım. bide öpüşünce hamile kalınır sanırdım çocukken ne safmışım ben yaa ama hala o saflık var içimde maalesef dostumu düşmanımı tanıyamıyorum ikisine de eşit davranıyorum üzülen ben oluyorum ama yinede bu huyumdan vazgeçemiyorum huyum kurusun |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: samsun Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bize Ayın dede olduğu söylenirdi...ay dede bize bakar gülerdi sankim
__________________ SABRIN SONU SELAMET |
| | |
| | #4 | |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehri
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Alıntı:
![]() | |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008 Bulunduğu yer: Türkiye
Tecrübe Puanı: 7 ![]() | Büyüklerin hepsini ulaşılmaz derecede mükemmel sanırdım; olmadıklarını önce kendimde gördüm. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bende filmlerin gerçek olduğunu sanırdım hatta ya anne şuna bi söylesem o kız yalan söylüyo haberi olsun diye |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben çocukken de herşeyi bilirdim hihihihihih |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | hayatin hep mahalleden gececek dondurmacinin yollarini beklemekten, ögretmenin gözüne girmek icin siirler ezberlemekten, kocabasla yakartopu oynamaktan, anneannemden gene gece yatagi suladigim icin dayak yemekten, kirmizi kurdale ve ponponlu coraplarim olmadigi icin öbür kizlari kiskanmaktan, okulda asi/igne olacagi zaman ilk benim numaramin cagirilmasindan, bir gün büyüyüp tüm izdiraplarimdan kurtulacagimi hayal etmekten ibaret sanirdim....... galiba yanilmisim :-( ufak capta duygulu selamlar..
__________________ "Senin bilgin ancak karsindakinin anlayabildigi kadardir" |
| | |
| Reklamlar |