-
Çocukken Yaptığımız Cin Çağırma
Mrb arkadaslar...Suan yasım 16...ilkokul 2-3. ye gidiyodum sanırım....sınıftan arkadasları çağırmıştım...3-4 kişi vardık sanırım...Evde yalnızdık...O zamanlar bu işin bu kadar ciddi olduğunu bilmiyoduk...Ve hadi cin çağıralım dedik bi tepsi aldık sonra üstüne bi tane mum...Gittik mutfağa yemek masasına koyduk tepsiyide...mumu yaktık oturuyoruz... Başladı arkadas Cİn geldiysen işaret ver dedi....sonra birden mum söndü ve mum ipi C şeklinde büzüldü...Sonra herkez birbirine baktı şaşırmıştık...Hadi oturma odasına topuk biz sonra
Gerçekten gelmişmidir o anda o garip varlıklar...yoksa tesadüftenmi ibarettir bu olay...Ben hiç cin falan görmedim....garip yaratık görmedim sadece o mum garibime gittiydi...
-
bu olaylar ıcın bence hala kucuksun ben olsam onlardan uzak dururm bosver
-
bencede..konudan bahsedince bile inanın psikolojisi bozuluyo ya..insan acaba benedemi var diye süpheye düşüyor.olmasada gelir bu düşüncelerle......sen bunlara kafa yorma.saka gibi gelebilir ama cok ciddi konular.bi dahada kalkısma öyle seylere
-
Biliyorum...bu konunun ciddi olduğunu...Küçükler varsa denemesin.....Buda bi tecrübe gibi bişey oldu bana belkide ders
-
Tesadüf olmuş gelen giden yok oraya merak etme bi dahada cin çağırmaya kalkma ne gereği var
-
biraz tesadüf biraz gerçek bunun gibi şeylerle uraşma canım kardeşim bunlar çok ama çok ciddi konulardır ve her insan evladı bunu kaldıramaz sana rica sakın birdaha böyle şeyleri aklından bile geçirmemen yoksa ne huzurun kalır nede geceleri rahat bir uykun dünyan alt üst olur kısacası
-
Cin kendini hiç ağırdan satmıyor.Kim çağırsa gidiyor.İlginç
-
bende lisedeyken buna benzer bir olay yaşadım 4 kişi çağırdık 2 erkek 2 kız ve geldi gelenin adı chan dı ve geçenlerde öğrendim ki en büyüklerinin adıymış bu hala o günü hatırlayınca tüylerim diken diken olur
-
arkadaşlar bence bu konulardan uzak durun ve burda sizler paylaştıkca bizimde piskolojimiz bozuluyor ve bizim piskolojimiz bozuluyorsa bizden küçükler daha cok etkilenir yanii...
-
zaten dikkat ettiyseniz cinler insanlara bulaşmazlar insanlar cinlere bulaşırlar sonrada yana yana derman ararlar o cini yakmaya öldürmeye çalışırlar ..... kim haklı kim haksız düşünmek ve zalimin kim olduğuna karar vermek lazım