| | #1 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | evet burdan buyrunuz.kimler geldi kimler geçti................. -------------------- hadin amaaaaaaaaaaaaaaaa herkesin vardır bir çocukluk aşkı.itiraf ediyorum(murat göğe bakan)
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. Konu thechoosen tarafından (19-11-2008 Saat 21:46 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Kimin yoktur ki çocukluk aşkı çocukluk işte........ |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: boyut içinde boyuttan,belki şuan yanınızda
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | hiç aranızda yokmu çocukluk aşkıyla velenen.mutluluklarını merak ediyorum.çünki normal bir evlilik olmasa gerek.belki daha kıymetli,değeri hiç bitmeyen bir sevda olması gerek
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Arkadaşım çocukluk aşkı ile evlendi ve hala birbirlerine aşıklar, etraftan kaynaklanan ufak tefek sorunları olsada mutlular... |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ilk sevgilim ilkokuldaydi. unutmusum varligini ama teyzeme yazdigim mektuptan hatirladim. beni her gun servise birakiyormus aramiz cok iyiymis ![]() ama ilk askim lisedeydi cocuk hala pesimde kac kere evlenelim dedi de istemedim. bakarsin seneye bu basliga "ben ilk askimla evlendim" diye yazarim ama, belli de olmaz
__________________ Devil : Vanity is my favorite Sin. |
| | |
| | #6 |
Tecrübe Puanı: 6 ![]() | oooooooooooooooooo güzeldi.farklı olsa gerek.özel,tutkulu ve hiç bitmeyen
__________________ En büyük ihanet,sırları ifşa etmektir!sırrı ifşa eden,cezasını,"sır"lardan uzak yaşamakla öder!."sır"lan ki sır tutasın!.sırların açılmasını istiyorsanız,"sır"saklamasını öğreniniz. |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | iyiki ilk aşkımla evlenmemişim.Allah'a sonsuz şükürler olsun kesin koca katili olurdum ben kesinn..7 yıl nsl dayandım acaba hayret evet çok sevmiştim ama olmaması çok iyi oldu
__________________ |
| | |
| Reklamlar |