Go Back   Lahuti.com > Paranormal Fenomenler & Parapsikoloji > Doğaüstü Varlıklar

Seçenekler
Alt 08-11-2008, 14:00   #1

black_blood20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 2
black_blood20 henüz daha yolun başında
çok acayip ilginç bişey yaşadım mutlka okuyun lütfen:((

ya dün gece çok ama çok net bişey yaşadım tamamen gerçekti daha önceki açtğm konular rüyalardn ibaretti bilyorsunz rüyama girerek düşnclerle rahatsz ediyolardı ama dün gece saat 3 gibi uykudan hzurszca uyandım rüyada zaten upuzn sarı saçlı kadınlar görüyordm hakkmda bişeyler konşuyolardı snırm sonra uyandım ve böyle birden gözümü açtım birisi uyan dedi sanki ve o dakkada bir kadın sesiydi eminm hah diye bir nefes duydm ve dondum kaldım ilk defa korktm bilyorsunz ben korkuszm die gçiniyordm her açtğm konuda ama ve o nefestn sonra ayaklarmdn belime kadar bir sıcklk yayıldı öyle sıcak bir rüzgardıki resmn hisettim bugn belime baktm yanık gibi bişey var tamamen gerçkti ama o nefes sesi tanrm hala kulaklarmda düşndkçe çıldırcak gibi oluyorm çok kötydü ve bayan sesydi adım gibi emnm böyle yutknrken nefes sesi verrsnya seslice aynen öyleydi bu ne dmek ya lütfen bana açklayn artık somut bi şeklde rahtsz edilmeye başladım burdaki tüm önerileri yaptım ama hala devam ediyor hala ediyor
black_blood20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 08-11-2008, 16:11   #2

sala_zar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tecrübe Puanı: 1
sala_zar yakında ünlü olacak gibi

geçmiş ola sana ben dahi herkes konuştu ama anlamak istemedin belkide sana artık bizimle uğraşma demeye çalışıyorlardır kendini biraz uzak tutmayı dene hırslarından kurtul mutlaka hep abdesli ol mutlaka sure okumadan adım atma yakında seni dövmeye bile başlayabilirler inşallah allah yerdımcın olur
birde metal onları etkisiz kılıyor yastığının altına bıçak veya ona benzer keskin bir demir parçası koy ve sürekli sizi hz süleymana şikayet edeceğim demekte faydalı oluyor
ilk korkulmuyor ama sonraları çok huzursuz olunuyor yaşamış biri olarak sana anlatıyorum eğer dalga geçmiyorsan beni dikkate al ve biran önce kurtul
sala_zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-11-2008, 16:57   #3

Alıntı:
sala_zar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
geçmiş ola sana ben dahi herkes konuştu ama anlamak istemedin belkide sana artık bizimle uğraşma demeye çalışıyorlardır kendini biraz uzak tutmayı dene hırslarından kurtul mutlaka hep abdesli ol mutlaka sure okumadan adım atma yakında seni dövmeye bile başlayabilirler inşallah allah yerdımcın olur
birde metal onları etkisiz kılıyor yastığının altına bıçak veya ona benzer keskin bir demir parçası koy ve sürekli sizi hz süleymana şikayet edeceğim demekte faydalı oluyor
ilk korkulmuyor ama sonraları çok huzursuz olunuyor yaşamış biri olarak sana anlatıyorum eğer dalga geçmiyorsan beni dikkate al ve biran önce kurtul
ya neden dalga geçeym arkdşm burya sürkli konu açıyorm biliyosn başıma gelenleri bu en somut örneği ve dün gece abdestszdm evet ondn oldu snrım dövmek falan aman tanrm bunlar başıam gelmez inşalah

Alt 10-11-2008, 16:38   #4

sala_zar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sala_zar yakında ünlü olacak gibi

istersen kurtulursun falı bırak onları düşünmeyi konuşmayı bırak çünki onlar seni duyabilirler düşüncelerini okuya bilirler biraz paronayakça ama gerçek sana dokunmalarına izin verme seninle ilşkiye girmek istediklerinde zorla uyandır kendini
sala_zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Reklamlar
Alt 10-11-2008, 17:55   #5

aura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

aura henüz daha yolun başında

ayy nası korkmuyosun anlamıyorum ya ben gorsem kafayı yerım heralde allah korusun gormek ıstemem
aura isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-11-2008, 18:32   #6

SIRistan henüz daha yolun başında

hayir salazar hicte paranoyakca degil...zira paranoyakca olmasi icin söylediklerinin tam aksini yapiyor ve söylüyor olman lazimdi...

iste evliya daveti baslikli konuda bunu izah etmeye calistim
bakin, kisisel deneyimlerimden burada bahsetmeyi düsünmüyorum
yasadigim seyler cok abartili seylerdi
bi sekilde genclik meraklari denemeleri sayesinde basima dert almistim ama yalnizca bu kadar degildi tabi
yillarca savasmak zorunda kaldim, cok zor durumlara düstügüm oldu
ama Allaha sükürler olsun, Allahi sürekli anisim ve ona siginisim sayesinde ve birde akli, ruhi dengeyi, yalan ile gercegin farkini taniyabilecegim bazi temel prensiplerimin yüksek olmasi nedeniyle, bir kez olsun ayan acik görünmeye cesaret edemediler!!!
fakat bircogunuz bilirsiniz, hani tam uykuya gecis esnasi vardir, iste o esnada cok seyler olur...bir takim felsefi konular acikliga kavusturulur, bazi ayetler hakkinda akla hayale gelmez sirlar aciklanir, daha bir sürü harikuladelikler, bunlarin hepsi birer tuzaktir...neden böyle iddia ediyorum?
cünki haddimi biliyorum cok sükür
ben neyim ki?
ibadetim, abdestim, namazim niyazim, ne kadar sabit ve suurlu?
güncel yasamimda, aklimi, gönlümü, dilimi ne kadar koruyabiliyorum?
insanlari ne kadar sevebiliyorum?
bencil olmamayi basarabildigim kac tane durum var?
saymakla bitmez
ahlaki erdemlerimizi, inanc temellerimizi, ruh potansiyelimizi islenmemis, gelismemis bir vaziyette tasiyip dururken, böyle alemlerle oyun oynayabilecegimizi saniyorsak büyük kayiplar verecegiz demektir...
bakin illada harikuladelikler yasamak istiyorsaniz
Allaha daha yakin, daha yakin, daha yakin olmaya bakin
size cok kücük bir örnek vereyim:
beni cok zorlayan, gercekten insani cileden cikaran, sabretmesi cok güc olan bir olayla karsilasmistim, kanepenin kenarina oturdum, öylesine allak bullak olmustumki, hicbir yeti'mi toparlayamadim...tam anlamiyla bir depremdi bu...o esnada aklimdan bir sürü zirva gecti, söyle yapmali böyle yapmali...
sonra gönlümden bazi güzel tavsiyeler gecti, sonra yine aklima ayni seyler saplandi...sonra basimi iki elimin arasina aldim, gözlerimi kapattim ve icten sesli bir sekilde "Allahimmmmm medet" dedim..."beni göz acip kapayincaya kadar kendi nefsimle basbasa birakma yetis ve tut elimden, ben seni karanlik bir odada korkular icerisinde terkedilmis, ac ve muhtac bir cocugun anasini cagirmasi gibi cagiriyorum bugün, senki bütün analara merhameti verensin"
duam bitmeden bir uyku bastirdi gözlerime, ama yalnizca gözlerime!
o kadarki yerimden kalkamadim, kanepeye uzandim ve gözlerimi kapattigim anda bir ses duydum: "sana gelen o sözler seytandandi" sicradim besmele cektim ve tekrar gözümü kapattim...yine ayni seyi isittim ve sordum "peki ben bunu nereden anlayacagim, hangisi rabbani hangisi seytani nasil bilecegim?" dediki: "seytandan gelen aklina gelir ve daralirsin, zorlanirsin, Allahtan gelen ise, Allahin meleklerle gönderdigidir ve senin kalbine gelir, rahatlarsin, huzur duyarsin"
iste böyle kardesler, bunun gibi daha bir cok sey yasadim...
diger türlüsünden bana öyle teklifler, öyle kapilar acildiki, hicbirine dönüp bakmadim, ne icin lazm olsunki, bütün güclerin üzerinde olan güc neyime yetmiyor yani?

böyle düsüncelerle öyle bir hadde ulastimki
simdi rüyamda dahi hangi kilikta olurlarsa olsunlar, ani bir sekilde farkediyorum ve onlara sorular sorarak rüyadami gercektemi oldugumu anlayarak hemen gerekli olani yapiyorum, dilersem uyaniyorum...dilimi falanda uyusturamiyorlar, diledigim gibi okuyorum...gerekirse YA ALLAH deyip onlari firlatip atabiliyorum...

burada Allahtan gelen bir yardim var ki bircok halde gayet asikar oluyor
ibadetten kacinip, zorlanip, Allahin sinirlarini ihlal edip sonrada bilmedigimiz alemlerden dem vuralim ve basimizada hicbirsey gelmesin...böyle birseye inaniyormusunuz gercekten?
SIRistan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-11-2008, 19:11   #7

Omar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Omar yakında ünlü olacak gibi

Emin olun ne evliya gelir, ne melek gelir, nede mü'min cinniler gelir davetlere dualara fallara sihirlere rituellere her ne kadar kavram varsa tümüne ! Size kendini gösterenlerin hepsi kâfir cinniler ve onların tek isteği insanı imansız olarak ahirete postalamaktır, lütfen dikkat edin arkadaşlar ! Cinnilere oyuncak olmayın tüm benliğinizle Allah'a dua edin ve sadece O'ndan yardım taleb edin. Tabi hayat sizin istediğinize inanmakta serbestsiniz çünkü sonuçlarına tek başınıza siz katlanacaksınız !

Öncelikle fal ve türevi işlerden uzak dur arkadaşım. Çok pişman olabilirsin ileride bak şuanda bile zararını çekiyorsun.
Süper bir yetim var 6. hissim çok kuvvetli ve bunlar gibi modlara girme hepsi göz boyama hepsi illizyon kanma onlara.

Nas, Felak, Ayetel Kursi bu üç Sûreyi anlamını beyninde düşünerek oku sana Allah'tan başka kimse 4'te 4 yardım edemez ! İnternette bir çok Türkçe mealli ve Latin harfli Arapça okunuşlu Kur'an var o sitelerden faydalanabilirsin.

İnş'Allah iyi olursun.

İyi akşamlar.
Omar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-11-2008, 14:14   #8

Alıntı:
remoluk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emin olun ne evliya gelir, ne melek gelir, nede mü'min cinniler gelir davetlere dualara fallara sihirlere rituellere her ne kadar kavram varsa tümüne ! Size kendini gösterenlerin hepsi kâfir cinniler ve onların tek isteği insanı imansız olarak ahirete postalamaktır, lütfen dikkat edin arkadaşlar ! Cinnilere oyuncak olmayın tüm benliğinizle Allah'a dua edin ve sadece O'ndan yardım taleb edin. Tabi hayat sizin istediğinize inanmakta serbestsiniz çünkü sonuçlarına tek başınıza siz katlanacaksınız !

Öncelikle fal ve türevi işlerden uzak dur arkadaşım. Çok pişman olabilirsin ileride bak şuanda bile zararını çekiyorsun.
Süper bir yetim var 6. hissim çok kuvvetli ve bunlar gibi modlara girme hepsi göz boyama hepsi illizyon kanma onlara.

Nas, Felak, Ayetel Kursi bu üç Sûreyi anlamını beyninde düşünerek oku sana Allah'tan başka kimse 4'te 4 yardım edemez ! İnternette bir çok Türkçe mealli ve Latin harfli Arapça okunuşlu Kur'an var o sitelerden faydalanabilirsin.

İnş'Allah iyi olursun.

İyi akşamlar.
teşekrler arkdşm duaları okuyorm bi süredr iyiiym bakalm ama yaknda yine bişey çıkar hayatımı mahvediyorlar kimseyle mutlu bir ilşki kuramıyorm hayatıma giren herkz bendne uzklşıyor sbep o biliyorm (

Reklamlar
Alt 15-11-2008, 14:19   #9

Nesra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nesra yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
black_blood20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
teşekrler arkdşm duaları okuyorm bi süredr iyiiym bakalm ama yaknda yine bişey çıkar hayatımı mahvediyorlar kimseyle mutlu bir ilşki kuramıyorm hayatıma giren herkz bendne uzklşıyor sbep o biliyorm (

arkadaşım sen bunun için çok çalışmıştın yanlış hatırlamıyorsam. birde geri göndermek için çalışıyorsun. buda baştan beri seni uyaranlrı dinlemediğinden mi kaynaklanıyor.

Alt 15-11-2008, 14:25   #10

sahram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

sahram henüz daha yolun başında

geçmiş olsun arkadaş.zamanında söylenenleri dinlemedin.başına dert aldın.arkadaşların dediği gibi sürekli abdestli gez.sana dokunmalarına sakın izin verme.sürekli kendini telkin et.ben daha güçlüyüm diye.ve ayetel kürsi,felak ve nas okumayı ihmal etme.sürekli dilinde olsun bu sureler.kurtulmak biraz zaman alabilir.ama sürekli onları düşünürsen biraz zor kurtulursun.Allah yardımcın olsun.bende kurtulmak için çok çaba sarf ettim.

Reklamlar

Lahuti.com ©2000 - 2009