dargın olan sizmisiniz?
dargınları barıştırmak için bir beyit verilmiş arapça bu beyitle barıştırılmak istenilenlerin isimlerini yazın ve bi kaç harf eklenmiş onlarıda yazın duanızı edin ve bunu başınızın üstünde taşıyın diyor. başımızın üstünde taşıma kısmını anlayamadım bir de ben annesinin adını bilmiyorum anne adını söylemeden etsek olurmu![]()
Konu Mira tarafından (19-02-2010 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.
dargın olan sizmisiniz?
Ahh nerde o eski bakraçlarda ayranı kafaya dikipte içmeler, şimdi ayran plastik kasede, bakraç ise sizlere ömür.
evet benim
tılsım veya büyülere en son başvurman gerekirdi, ilk önce konuşmayı dene ve dua et.
Ahh nerde o eski bakraçlarda ayranı kafaya dikipte içmeler, şimdi ayran plastik kasede, bakraç ise sizlere ömür.
bu büyümüdür.arif pamuğun kitabından buldum celcelutiye olduğu yazıyor pek fazla bilgim yok biraz bilgilendirirseniz sevinirim
bilmiyorum onun büyü olup olmadığını ama arapça cümleleri yazıp başının üstünde taşımak büyü gibi geliyor bana, bence o kişiyle konuşarak bunu halledebirsin gibi geliyor, pozitif bir insan olduğun kanısındayım, son söz olarak sorunlarını konuşup halletmeni tavsiye derim
evet haklısın ama erkek arkadaşımla ayrılalı 7 aya yakın oluyor ve biraz kötü ayrıldık beni gördüğü yerde yüzünü çeviriyo beni sevdiğini biliyorum ama onu arayıp konuşmamın imkanı yok ve onu çok seviyorum dua ediyorum her gün her dakika yapabilceğim başka bişey yok.yani konuşmamızın imkanı yok gönlünün yumuşaması ve beni affetmesi lazım.
Anne adını bılmıyorsan Havva oğlu diyebılırsın..tokanın ıcıne yada bı tokaya sıkıstırabılırsın.
s.a
sevgili kardesim Arif Pamuk yayininin hangi kitabi
biraz aciklik getirirseniz belki yardimci olurum ,sayet bende bahsettiginiz kitap var ise
yasin,tebareke,amme,vakıa,cuma duhan sureleri ve hacet duaları kitabın ismi.