| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok acil yardım lütfen... daha öncede yazmıştım erkek arkadaşımın ailesi beni istemiyor yakalşık bir aydır dua etmeye tespih çekmeye başaladım erkek arkadaşımla ayrılmıştık barışmak üzereyiz ama ailesinden çekiniyor şimdi benim sormak istediğim ailesini ikna etmek için ne gibi bir dua etmeliyiz yani erkek arkadaşımın ablasıyla sık görüşüyoruz tatlı birşey üzerine okunması gereken bir dua vardı tatlılık için onu bulamıyorum yardımcı olursanız geçekten çok sevineceğim allah herkesin duasını kabul olan dualardan yapsın amin |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Allah gönlüne göre versin.
__________________ Rabbe dönen yüzler nurlanır. Dinle öğrenirsin, sus kurtulursun. |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok sağ ol nesra umarım bilgisi olan arkadaşlar bana cevap yazarlar |
| | |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: cennet
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | arkadaşın ailesi istemez siz birbirinizi seviyorsunuz arkadaşının ayrı evi varsa işi varsa sorun ikinizde evleneceksiniz arkadaş ailesiyle kalıyorsa evi yoksa kusura bakma tatlılık duası varmı bakalım sana zorlukla karşılaşınca dası var tatlılık bulamadım onu vereyim Allahümme lâ sehle illâ mâ cealtehu sehlâ ve ente tec'alül'hazne izâ şi'te sehlâ. bunu okursun günlük şifası ALLAH'tan dediğim gibi tatlılık yok olsa yazardım elimde bu bulunuyor saygılarımla |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | işi var ama evi yok ve ailesine karşı kendini sorumlu hissediyor aslında ona cesaret duası okumak lazım ama bulamadım bir türlü ve kimsede bana cevap yazmıyor biraz moralim bozuldu sana teşekkür ederim alah razı olsun |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | 72 kere kevser suresi okunuyor bildigim kadariyla tatli birseyin üzerine |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | lahalel sana özeldem mjsj attım onu bi oku canım hayırlısı olsun |
| | |
| Reklamlar |