| | #1 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehri
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Çok Aşıgın Var Diyorlar 'Yalan' De Yeter Bana bir sevda sözü fısılda...hazırım inanmaya düşümde bile günahkarsın..bunu kim hayra yorar ? |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Zamansız mekansıZ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Offf offf ne türkü ama işte mesnevi havası olan çok hoş bir parçA Gerçek ismi çok aşığın var diyorlarmış heraldE Ihlamurlar altındanın film müziğiymiş bende diyorum allah allah nerden çıktI
__________________ Fate NeveR EnDs |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | hangi dizinin müziği bilmiyorum ama siteleri dolaşırken gördüm..çok begendim |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Çok aşığın var diyorlar, Yalan de yeter bana. Bir sevda sözü fısılda, Hazırım inanmaya. Gönül hırsızı diyorlar, İnkar et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya. Geceler uzun ve yalnız, Yoksun sabaha kadar. Düşümde bile günahkarsın, Bunu kim hayra yorar. Ardımdan deli diyorlar, Belki de yalan değil. Yanımda bile uzaksın, Nasıl dayansın Gönül. Çok ahlar aldı diyorlar, İnkar et yeter bana. Gözlerindeki cevaba, Korkuyorum bakmaya. incesaz parçası...melihat gülses yorumu... ardarda onlarca kez dinleyip kafayı ütülediğim tek şarkıdır... tek kelimeyle muhteşem.... gelmiş geçmiş en güzel şarkılardan biri.
__________________ Düşüncensin sen, kardeş, düşüncen Düşünceyi düşünce et, kemik kalır senden. Gül bahçesisin, düşüncen gülse; Kütüksün külhana sürülen yok eğer dikense. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | bence de muhteşem..dinler dinlemez 'işte bu' dedim ![]() dün keşfettim |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | söyleyen insanın sesi çok hoş , sözlerde bi hayli anlamlı (:
__________________ feel my heart beat |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yalan....oldu mu? |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | bu kim dedim yaa yeni biri mi gelmiş dedim.. avatar güzelmiş |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | sağol eski profilden sıkıldım köklü bi değişim yapıyım dedim )
__________________ feel my heart beat |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Zamansız mekansıZ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Filiz yazıyor sadece söyleyeni bilmiyorum bu arada nymph bende tanıyamadım senİ ![]()
__________________ Fate NeveR EnDs |
| | |
| Reklamlar |