Sevgili kardeşler bir gece rüyamda 3 ihlas bir fatiha oku dendi,oda şöyle olmuştu,eşimin bana muhabbeti olması için ne okuyabilirim diye yatmıştım,ve bu rüyyı görmüştüm.Neysebu yüzden sizinle bu ayetlerin etkisinin ne kadar kuvvetli olduğunu anlatmak için bu konuyu açmak istedim.Eşim için öael olarak arada evet okuyorum ama inanın günlük veya anlık bir istediğiniz şeyin istediğiniz gibi gerçekleşmesi niyeti ile okuduğunuzda o şey herne ise istediğiniz istikamette gelişiyor.Mesela kendimden örnek vereyim,bir şeyim kaybolmuştu,3 ihlas 1 fatiha okudum ne allahım ne olur şunu bulmama yardımcı ol dedim ve o şeyi 2.ci günde hemde hiç zorlanmadfan buldum.Sevmediğim biri vardı ve o kişi ile hiç karşılaşmak istemiyordum ,sokağa çıkarken 3 ihlas okudum ne niyetimi yapmıştım ve orada olduğum süre içinde krşılaşmyı istemediğim kişi ile hiç karşılaşmamıştım.Bür iş görüşmesinde keza öyle 3 ihlas 1 fatiha okudum niyetlendim ve işlerim takdir gördü.Örnekleri çoğaltmak mümkün....Çok etkili olduğunu gördüm.Gelecek zamanki istekler içinde okunabilir muhakkak ama inanın kısa süreli anlık istekler istediğiniz istikamette gerçekleşiyor,eğer olmassa kalbinixzi bozmayın lütfen,muhakkak bir zamanı vardır veya isteğimiz o doğrultuda belkide hayırlı değildir.Her şeyi Allah bilir,sevgilerle...
--------------------
3 ihlas 1 fatiha....Abdestlimi olmalı okurken diye soracak arkadaşlar olabilir.Hayır abdestli olmak şart değil,muayyen dönemlerdede okunabilir
Konu yıllar tarafından (29-06-2009 Saat 10:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
Konu sitede mevcut linkten devam etmenizi rica ediyorum http://www.lahuti.com/forum/3ihlas-1...cin-35004.html
konu KİLİT..
Bin Sene De Okusam Ne Biliyorsun Diye Sorsalar Bana ...
Haddimi Bilirim Derim..