aman ne güzel.cini olan kurtulmak ister olmayanda böylece başına musallat eder.sonrada kurtulmak için burdakilerden yardım ister.
ياَاللهُ اِلاَّه ُ كلِّ ش ىءٍYa Allâhü illâhu külliseyin
serifleridir. Bu mübarek ismin havassı celilesi:
Cinleri görmek için: Bu mübarek ismi serifi hergece yüz (100)
defa okuyan kimse, kısa zamanda cinleri ayanen görür. Hatta
cinlerden bir huddam elde eder.
Konu Mira tarafından (23-12-2009 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.
aman ne güzel.cini olan kurtulmak ister olmayanda böylece başına musallat eder.sonrada kurtulmak için burdakilerden yardım ister.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Karda donuyorsun;şimdi uyku tatlı geliyor ama ölüyorsun...
Deneyin bakalım ne göreceksiniz.Anyayımı,konyayımı.
uğraşmayın arkadaşlar bunları böyle bilenler bu işle meslek olarak uğraşanlar yapar,o kadar kolay değil sonra hayatınız kararır allah korusun bilmeden başına ne alacağınıbilemessiniz sonra
Sofi Arkadaş siz burada yazılan bazı uygulamalara büyü diye karşı çıkıyosunuz, yapmayın diyosunuz. Peki bu sizin yaptığınız ne? Bu verdiğiniz uygulamanın insanların başına neler açabileceğinin farkında değilsiniz galiba.
Bu ne yaman çelişki...
Konu EyLüL tarafından (17-12-2008 Saat 12:42 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlar Birleştirildi
ya sanirim sofiyi yanlis anladiniz buyuyle daveti karistirmayin davet ayri ha yani yukarda yazdigida davet degil bunuda bilginiz olsun davet oyle olmaz sadece tesbihat kendi ruhunuzu guclendirirsiniz
yemen elestiri yapıyorsunuz ben size uygulayın demiyorum bunu yapmak isteyen ark icin bıraktım