| | #1 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: adana
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çok kuvvetli bir bağlama büyüsü sevdiginizin veya kocanızın sizden başka kimseyle cinsel munasebete girmemesi için; bu büyüyü uygulamak için kasaptan bagırsak alınır bu bagırsagın üzerine ... kere dügüm atılarak .... duası okunur ve her duayı okuduktan sonra 'ya allah..............' denir.ve bu dügümü bir muşambaya sarılarak sizden başka kimsenin görüp bulamayıcagı bir yere saklanır .... gün boyunca günde bir kez .... duası okunur .... günün gecesi muşamba besmeleyle açılarak ilk dügüm çözülür. ikinci gün ... duasını okuduktan sonra gece yarısından sonra ikinci dügüm çözülür tüm dügümler çözülene kadar bu işlem devam eder. bütün dügümler çözüldükten sonra baglamak istediginiz insanın ismi ve annesinin ismi bir kagıda yazılarak bagırsagın içine konur ve tekrar muşambaya sarılarak ..... duasını okuduktan sonra mezarlıga gömülür.. kaynak:adapazarındaki sevgili ... hocam Konu sirius tarafından (15-03-2008 Saat 18:40 ) değiştirilmiştir.. |
| |
| Reklamlar |
| | #2 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008 Bulunduğu yer: balta girmemiş amazon ormanlarından:) Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | beggy daha basit yapılabilicek uyglamalar yazsan sende şimdi ne uygulamalar vardır |
| |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ![]() ![]() kokoreççi hocamı??? yok bu bizim bildigimiz hocalardan degil zaten allah rızası için yapıyor herşeyi sagolsun beni ve ailemide zamanında büyük bir sııkıntıdan kurtarmıştı allah uzun ömür versin kendisine... |
| |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Büyücülere hoca demek çok büyük bir günahtır... Ve haşa Allah c.c rızası için büyü yapılamaz...Tezat denilen şey bu kadar olur yani..! |
| |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | burda reklam yapma bu tür üyelere izin vermekle lahuti ye zarar veriyorsunuz yok özelden veririm yok bilmem ne geç bunları arkadaşım maksatın ne senin insanları kötülüğe döndürmeye uğraşma lütfen |
| |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Aug 2006 Bulunduğu yer: izmir Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 6 ![]() ![]() ![]() ![]() | reklam vermeye çalışmıyor. Bu konu konuşuldu. -------------------- öyle birşey olsa izin verilmezdi Konu sirius tarafından (15-03-2008 Saat 18:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi |
| |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Begyy, gördüğün rüyadaki uyarıyı unutma sana bu konuda öz eleştiri ve tercihlerin ile ilgili işaret vermiştim... Sevgili vicdansız hocan ULU ORTA bu bilgileri dağıtabiliyorsa emin olki uygulamalarınıda yapıyordur...Kendini özel sanma sakın... |
| |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bu konu konuşuldu tekrar açıklamasını yapmıycam beni anlayan insanlar ne amaçla yaptıgımıda biliyor gereken gerekmeyen herkese açıklamamı yaptım ben sirius sana çok teşekkür ederim ve senden birkere daha özür dilerim sen benim amacımın saptıgını çok iyi biliyorsun. bu arada hero neyin işaret neyin işaret olmadıgını bırakta kararını ben vereyim kişi kendinden sorumludur ve ben rüyamın tabirini aldım kendini yorup oturup rüyamın işaretini kavramaya çalıştıgın içinde ayrıca çok teşekkür ederim |
| |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Ok...Dinde zorlama yoktur nasihat vardır. |
| |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | paylaşımın için teşekkürler güzel paylaşım olmuş arkadaşlar anlamıom uradaki bi çok insanı ben konular paylaşım için değil mi niçin bukadar ağar eleştiriler oluo insanlar paylaşım yapmaya korkuo bildiklerini en basit örneği ben uygulama tam verilse tamam ama özele giremioz zaten ama bu forum bilgi amaçlı ise zaten aa böle birşeyde varmış diyelim zaten özelden de olsa kimse vermio tarifi tamam siz bizden daha bilgilisiniz kabul ama bu kadar ağar eleştiri yapmayın burada yazmamın sebebi kendi konularımda bunu dile getirdim ama kimse beni duymadı bu yüzden burada da dile getirmek istedim |
| |
| Reklamlar |