| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok mutlu oldum ama... evet ramazanın başından beri eski sevgilimle konuşmak,barışmak için uğraşıyodum.hem dualarla hem de arayarak konuşmaya çalışarak vs.önce hiç konuşmadı meşgule attı msjlarıma cvp vermedi.sonra çarı atmayla başladı sonra sesimi dinlemeler.ve en sonunda dün konuştuk.evet sevgili değiliz ama arkadaşız.hatta o senle arkadaş olamayız diyor.aramayım konuşmayalım mı dediğimde öyle demedim diyor.sadece öylesine konuşan iki insan dedim.evet öyle dedi.dün beni kıskandı gibi.ama ben ona açıkça sorduğumda sana karşı bişey kalmadı demişti.geçen gün aradığında konuşmamıştı ve sadece müzik sesi geliyodu.yanlışlıkla aramışım arabadaydım arkadaşlar vardı vs dedi ama yemedim.sessiz bi yerdi ve sadece müzik vardı.dün de favori müziğim diye onu dinletti.arkadaş askere gidecek.askere giden birinden bahsediyor şarkıda.içinde ismim de geçen bi müzik benim sevdiğim askere gitmişte bana söyleniyor gibi bişi evet çok yüz vermedi ama en azından görüşecek benle ve ara sıra konuşacağız.ayrıca hiç gönülsüz de konuşmadı.gayet neşeliydik ikimizde.gülüştük konuştuk şakalaştık falan.işin burdan sonraki kısmı daha kolay diye düşünüyorum.hiç konuşmadığım zamanlar ondan haber alamadığımda dua ediyodum etkisi oluyodu da.ama artık konuşup görüştüğüm bi insan var ortada.sanırım daha iyi bu. hangi duaları tavsiye edersiniz.ya veduda devam edince insanlar arasında sevilirsin diyolar.o var.sevdiğine şirin gözükmek için var.başka neler var bildiğiniz.çok mutluyum ya.buraya kadar geldim.devamı gelmeli.önerisi olan var mı ![]() |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Sizin adınıza çok sevindim..Rabbim devamını nasip etsin inşallAllah..Dualarınızdan vazgeçmeyin devamı gelir ![]() Darısı diğer aynı sorunları yaşayanlara olsun İlk benmi cevap yazdım ne
__________________ Kim istedide vermedi..? İstemesini bilmezsen alamazsın. |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Çok sevindim arkadaşım bebce Ya vedüt devam et..Ve o yokken neler kaybetti göster ona 'Ben onu nasıl terk ettim' demesini sağla..Başarılar.
__________________ Dostunu Çok Kuvvetlendirme Ki Düşman Olunca Onu Yenebilesin |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet sağol.aminn.sevip acı çeken herkesin yardımcısı olsun,herkesin yüzünü güldürsün Rabbim. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Amin darısı başımıza... Böyle haberler duyunca çok mutlu oluyorum. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | canim cok sevindim adina darisi basima
__________________ 29 Harf var şuan elinizin altında 29'un permütasyonu sonsuzdur dikkat edin yazdıklarınıza elinizin yazdığını ağzınızda söylesin...... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: satılık kalpler şehrinde Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Allah mutluluğunuzu daim etsin bir ömür bugünkünden daha mutlu bir hayat sürün sevdiğinizle birlikte
__________________ |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok sevindim canım.darısı hepimizin başına.amin amin amin |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok sağolun.evet inşallah darısı başınıza. inşallah bide tamamen barışabilirsek süper olacak ama bu çok büyük bi gelişme.benden kaçıyordu resmen. dün sevmiyorum normal bi insansın benim için dedi.ama yine de eskisinden güzel herşey.buna da şükür. |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: May 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | Tatlım senin adına çok sevindim inşallah devamı gelir mutluluğun daim olur senin için hayırlısı olsun kuzum dualarına devam kendine dikkat et canım |
| | |
| Reklamlar |