| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Arkadaşlar hepinize merhaba.iyi bir pazar günü olsun inşallah. Ben bir konuda yardiminizi istiyorum. Salatan tefriciyeye başlamaya niyet ettim inşallah.ama benim bilgisayarimda programi yüklü.ama bilgisayarimin yönü kibleye arkami dönücek şekilde.bu şekilde okumamin bir sakincasi olurmu acaba.gerçi niyet ve duaya kendini vermek önemki ama.....layiği ile yapmakda daha iyi olur diye düşündüm. Acaba yönün bir sakincasi olurmu.bilen arkadaşlarimin yardim ve fikirlerini bekliyorum. Teşekkür ederim. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | arkadaşım normalde yolda yürürken içinden hiç dualar okumuyor musun???eğer okuyorsan sürekli kıbleye doğru mu dönüyorsun?? ama ben kıbleye dönerek okuduğum zaman kendimi daha fazla huzurlu hissedeceğim diyorsan o zaman yazıcıdan çıktı alırsın ve bu duayı okurken kıbleye dönerek okursun..bu da bir çözüm şekli tercih sana kalmış artık..
__________________ ALLAH'IN GİZLİ VE AÇIK NE OLURSA OLSUN TÜM YAPTIKLARINI BİLDİĞİNİ VE GÖRDÜĞÜNÜ ASLA UNUTMA!!!HAREKETLERİNE ONA GÖRE DİKKAT ET!!! |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Salatan tefriciyeye kısa bi dua, eğer yazıcıdan çıkaramıyorsan bi kağıda geçirebilirsin de uzun sürmez. ben bazen öyle yapıyorum. Allah duanı kabul etsin tamamlamak nasip etsin işallah. zaten sayısı çok olduğu için hepsini kıbleye dönüp okumak pek mümkün olmuyor ama. hadi bakalım. |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Sağolun arkadaşlar.ama zaten duayi ben ezbere biliyorum ama.hani tesbih le veya parmaklarla hep fazla veya eksik oluyor.bilgisayarimdaki program ise hani okudukça atan program o bakimdan.okuyup klavyeye basarak sayi değerini arttiriyorum.allahima şükür zaten duayi ezbere biliyorum. Yinede allah razi olsun ezel ve zemheri arkadaşlarim. )) |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | canım bi tane zikir matik al önceden benim de öyle sorunlarım vardı ama şimdi her istediğimi şaşırmadan okuyorum. sayı gerekiyorsa çok pahalı bi şey değil zaten 5 YTL filan |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | canım pc den yapma bu işleri gözünü çok yorar. bak çok istiyorsan 2-3milyona zikirmatikler satılıyor. al bi tane tık tık basarsın. hem yolda bile yürürken kullanabilceğin ufak bişey. hani eskiden sanal bebekler vardı yaaa,onlar kadar minicik ama bilgisayar gözünü yorar,sürekli onun başında yapma bence. gerçi basma zikirmatikler daha hassas belki bi fazla basarsın karışır. bi de yanda ufak kolu olan zikirmatikler var,onlar daha basit ve kaba bi alet ama daha sağlam bence. sonuç.ta 4444kere okucaksın,emeğine yazık olmasın karışmasın.şimdiden Allah dualarını kabul etsin... -------------------- ama şunu da unutma ben bi kitapta okumuştum en güzeli tesbihmiş konsantrasyon açısından. doğal taşlı bi tesbihle enerjini de okuduklarına daha güzel yoğunlaştırabilirmişsin. Konu Dileğim tarafından (16-11-2008 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar Birleştirildi |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Allah raziolsun .en iyisi aliyim dimi.hem huzursuz olurum şimdi ben.allah hepimizin dualarini ve hayirli niyetlerini kabul etsin inşallah. |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Canim yönun neresi olursa olsun duan icten ise ve senin niyetin dua etmekse Rabbim istedigi sekilde kabul eder. Bizim dinimizde zorluk yoktur bilakis rahatlik vardir o yuzden bence duani yaparken acabalar dusunme rahat ol. Ben gunun her bölumunde surekli dua etmeye basladim dua kabulu diye bir kriter yok varsa oda Rabbimin kabulune bagli. |
| | |
| Reklamlar |