| | #11 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ays çok güzelde şunun tam rarifini versen nasılsa sakıncalı bir durumu yok tam da benim aradığım birşeydi hiç istemediğim biri süreklibende tekrar yazarsan kaç fatiha kaç ihlas birde senden ricam paylaşımlarımızın kaynağını verirsek hem daha etkili hemde kurallar gereği daha iyi olur birde oyazdığımız kağıda farklı farklı isimler yazılırmı yoksa bir kişi içinmi yapılır |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | olmaz kişiyi seviyorsan sabret,onlar getirmişler o yaşa ,sevdir kendini,sevgiline verilen emek anne baba yazık günah valla sen onlara tatlı ol onlarıda sev alırsın mutlaka ödülünü,evlendin nasıl geçinecen coçuğun babaanne istemezmi dededen mahrum mu bırakacan,ya sevgilin ne yapacak, ağaç kavundanmı çıktı bu adam sevgi sadece karşıklık almak değil karşılıksız sevebilmektir heleki onlar doğurmuş ana baba hakkı var unutma seni sevmelerini allahtan dua yoluyla iste inan severler seni.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | gerçekten bu paylaşım için çok teşekkür ediyorum fatiha 7 adet ihlas 11 kere açtığın konuların hepsini okudum en etkilisi bu bir de sende formül çok beni çok kızdıran biri var cinleriminde işi çok hahaha onu bertaraf etmek için bir şeyler varmı elinde çok makbule geçecek. ciddiyim...
__________________ Her Nefis Ölümü Tadacaktır. |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kagıda ısımlerını yazıp bu duaları ustlerıne okuyoruz oyle mı..her bırı ıcın mı bu sayı..yoksa bıkac kısıyı kagıda yazdık ustune tek okuma yeterlı mı..kagıt evde mı saklanıyo..bıraz ayrıntılı yazsanız cok memnun olacagım |
| | |
| | #15 | |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alıntı:
)) Ama bende var tutturabilirsen veriyim | |
| | |
| | #16 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ays06 teşekkürler yanlız bu kağıdı ne kadar süre saklamamamız gerekiyor |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Bulunduğu yer: samsun Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | peki yaklaştıran böyle güzel bi formul yokmu
__________________ SABRIN SONU SELAMET |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 30
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | benim de bir sorum var, bunu sevdiğimize musallat olan birini ondan uzaklaştırmak için okusak da olur mu sizce...? |
| | |
| | #19 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | valla nekadar istersen sakla yani hiç olmazsa kırk gün dursun dedim ya sevgilinizin ailesi hariç onu almaya çalışan rakibede yapılır ,yazık onun ailesine yapmayın hem günah hem ne yapacan sokak kedisi gibi sonra mırr mırr ailesini isteyin ne oluyo ne yapacak bu insanlar size oğullarını severken iyi ana baba ııııııııh |
| | |
| | #20 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet en doğrusu duayla sevgilerini istemek anne baba hakkı çoktur ödenmez çünkü Allah hayırlısıyla sevgi nasip etsin yüreklerine en güzeli tekrar teşekkürler ays06 çok güzel bir formül bu gerçekten
__________________ zafer sabırla, sevinç üzüntüyle, kolaylık da zorlukla beraberdir... |
| | |
| Reklamlar |