| | #21 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sana tutacak bir şey gerçekten var mı? byle bir şey mümkün mü gerçekten ne olursa olsun üstada tutmaz. tucacak birşey yoktur sana ha şimdi aklıma geldi bir şey parmaklarını ve dilini giyotinin altına koyup giyotini kazayla düşürürsek olur. buda geçici olur sen bir formül bulur yine yazarsın..
__________________ Her Nefis Ölümü Tadacaktır. |
| | |
| | #22 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ya siz gerçekten düşman değilsiniz umarım ahmet bey ramazanda valla giyotin kaza falan ikinizde aslında şaka yapıyor olmalısınız iki kişi kapışmışsınız ufak ufak valla çok sevgi bu galiba sanırsam ya neyse.... |
| | |
| | #23 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ays06 bunu ben kardeşim için yapmayı düşünüyorum .Kardeşim evli ve iki çocuğu var fakat başka bi kadına takıldı ve evliliği bitmek üzere ne yaptıysak bu kadından vaz geçiremiyoruz.Birlikte olduğu kadının evine gidiyor sürekli, şimdi ben onu o kadının evine nasıl koyabilirim oraya gitmemesi için bilgi verirsen sevinirim. |
| | |
| | #24 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: Ankara Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Teşekkür ederim |
| | |
| Reklamlar |
| | #25 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ayyyyy yanlış anlamışsınız canlarım....deniz33 valla pek zor durum allah yardım etsin yanlış olan şey kadının evine konmayacakki şimdi yaz o her kimse adını kağıda sonra niyet et oku duaları ve katla koy kendi evinde bir yere bu kadar...allah büyük yardımını esirgemez. |
| | |
| | #26 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | teşekkür ederim ays06 hemen yapacağım allah razı olsun |
| | |
| | #27 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ays06 yeni konularını göremiyorum ne oldu? vaz mı geçtin yoksa kitap mı bitti
__________________ Her Nefis Ölümü Tadacaktır. |
| | |
| | #28 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | eroğlu konumonu bitmedi endişe duymayın valla ben elli sekiz yaşındayım tecrübe çok yani yazarız sizi alay ve dalgalarınızdan mahrum kalmak beni üzer .emme sesim çıkmaması sebebi yaş geçmiş hazırlık yapıp üç metre kefen peşine düştüm alayım dursun hesabı...ayrıca kitap yok bende gözler okuyamıyor o tespitiniz boşa çıktı... |
| | |
| Reklamlar |
| | #29 | |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
__________________ Her Nefis Ölümü Tadacaktır. | |
| | |
| | #30 |
| Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | sayın ays06, benim damat abisi ile birlikte çalışıyorlardı, 10 gündür dükkandan kovdu 1 çocuğu var bu yazdığın duayı nasıl abisine nasıl ugularım abisi dükkanda kazandığı parayı başka bir kadına ve kadının iki çocuğuna yediriyor. Benim kızım ve torunum çok perişan damat nerdeyse kafayı yiyecek 25 yıllık emeğini sildi attı, arabasınıda elinden aldı herşeyini birde borçları tez zamanda ödeyecek dua varmı. Allah razı olsun |
| | |
| Reklamlar |