| | #81 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | işte bu yüzden insanları sevmiyorum ar namus tertemiz bunlarda doğarken ebe yıkamış ölürken imam yıkamış misali cibiliyetsiz insancıklar şu şeytan ayağına dolaşsın bu aşiftelerinde yuvalar huzura kavuşsun.. |
| | |
| | #82 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | benim merak ettiğim o yaptığımız kişi ne hissediyorda gelmiyor yani soğuyormu çekiniyormu yoksa bi güç onu engelliyormu öğrenmek isterim yaptığıım kişiyede soramıyorum niye gelmiyon diye sevgili şanaa neden gelemez |
| | |
| | #83 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | duanın gücü bu soğuyor kaçıyor kayboluyor bir güç onu alıp nereye uygunsa orda bırakıyor yalvarmanın ümit etmenin kabul olması kişi ölmüyor yok oluyor hayatınızdan dahası büyü değil ve çok etkili aşırı isteksizlik yaşıyor o insanlar önüde sanki duvar var ... |
| | |
| | #84 |
| Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ne kolaymış... |
| | |
| Reklamlar |
| | #85 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | teşekkürler |
| | |
| | #86 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Sanaa söyledigini yaptim ve oldu. 3 gündür kadin telefon etmiyor mesaj yazmiyor. Ilk önce inanamadim acaba tesadüf mü dedim ama gercekten elini ayagini cekmis gibi görünüyor bizden. Simdi sira geldi yaptigi büyülerle evden soguttu insani evine cocuklarina en azindan isindirmaya insallah onu da basaririm. Tekrar tesekkür ederim yardimlarin icin. Ihtiyaci olan herkese de tavsiye ediyorum. |
| | |
| | #87 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: ankara
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | allahım siz bir harikasınız yaa ![]() hemde kocamaaaann. |
| | |
| | #88 | |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
bir sureyi, manasını bilmeden KUTSALLAŞTIRIP MEDET aracı haline getirerek okumak ŞİRKTİR! Günahı yokmuş...
__________________ ''B''-ismi-illahi-Rahman-ır-Rahim Rahman ve Rahim olan Allah'ın ''B'' ismi ile... | |
| | |
| Reklamlar |
| | #89 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bir sey sorucam bunu geri cevirmek icin ne okumali? yani bu dua yi yaptim diyelim o kisi evime gelmiyor. ama artik bir zarari yok gelsin diyorum nasil geri ceviricem?
__________________ Her seyi sildim Gönlümden; bir Seni silemedim.... |
| | |
| | #90 | |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
| |
| | |
| Reklamlar |