| | #1 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çok tesirli bir dua gayet kolay bir dua sevmediğin biri yada birileri varsa evine işyerine fatiha...ve ihlas ...okunur o kişi size birdaha gelmez ben denedim dua çok tesirli ve kolay günahıda yok.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | .... yerlerde okunacak özel dualar varmı sevgili ays06 ayrıca kaçar defa okunacak |
| | |
| | #3 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | teşekkür ederiz evet haklısın gerçekten fatiha ve ihlasın etkisi çok fazla oluyor hemen her konuda ama hiç böyle okumamıştım inşallah okuyacağım tekrar teşekkürler
__________________ zafer sabırla, sevinç üzüntüyle, kolaylık da zorlukla beraberdir... |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | nasıl okunacak anlasılmadı kı..? |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | fatiha...ve ihlas ... bos bıraktıgın noktalı yerlere kac defa okunacagımı gelecek ays??????? |
| | |
| | #6 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | noktalı yerde fatiha 7 adet ihlas 11 kere okunur.bir kağıda kişi veya kişilerin adını yazıp duaları okuyup üfle ve kağıdı katlayıp sakla...bana düşmanlık yapan uğraşan biri vardı ona okudum ...kişiyi bir daha hiç grmedim.allah bu duaların sonuda uzaklaştırdı bu düşmanımı. |
| | |
| | #8 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | içimizden şu insanın uzaklaşması için niyet ediyoruz degilmi |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | sağol ays06 paylaşımın için gerçekten çok etkili olacağına inanıyorum söylediğin şekilde yapacağım ben de Allah kötülerden iftiracılardan korusun inşallah hepimizi
__________________ zafer sabırla, sevinç üzüntüyle, kolaylık da zorlukla beraberdir... |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: MeÇhuLdeN....
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | asy06 canıom ben bunu sevdiğim kişinin ailesine apsam beni birliket olmamazı istemiyorlarda olurmu |
| | |
| Reklamlar |