| | #11 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bide ne cesaret ne korkusuzluk insan korkar çarpılırmıyım ruhu rashatsız edermi bi düşünmezmi ..anlamadım allah bu adama nasıl o an iyi bi dders vermemiş demekki ateşi beklio ceza için |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Allah cumlemizi ve cumlemizin evlatlarini boyle assaglik varliklardan korusun. daha neler yokki baba evladina abi kardesine yaparsa boyle varliklarda cikar ortaya. artik nasil bir varliksa buda, insan olunce mezarindada rahat yatamiycakmi? BENIM ICIN NE DUSUNUP, EYLERSEN ALLAH (C.C.) SANA IKI KATINI VERSIN.
__________________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Bursa Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Arkadaşlar şimdi buna benzer bir haber okudum,gerçek mi bilmiyorum. http://haber.mynet.com/detail_news/?...te=17Kasim2008 Nereye gidiyoruz böyle bilmiyorum...
__________________ Başarılı bir taklit olmaktansa, başarısız fakat özgün olmak en iyisi... |
| | |
| | #14 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kadir okudum ali kırcanında böle bi haberini okumuştum bi kadını dövüp tecavüz etmiş müslüman ülkesinde amerikan özentiliği kokan özgürlük düşüncesi beyinlere işlenirse böle sapıkların türememesi anormal olurdu |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Bursa Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Amerikanın teknolojisini örnek alalım eyvallah ama başka bişeyini örnek almayalım ya.Adamlar bizdeki aile olgusuna özeniyolar biz ise tam tersine özgürlük düşüncesine mi özenti duyuyoruz?Bayanlar sokakta rahatça yürüyemeyecek mi artık?Benim 18 yaşında kızkardeşim var,dershanesinin olduğu günler sürekli karşılamaya çıkıyorum otobüsten indiği durağa giderek.Kardeşime güvenim tam ama insanlara güvenim yok.
__________________ Başarılı bir taklit olmaktansa, başarısız fakat özgün olmak en iyisi... |
| | |
| | #16 |
| Üyelik tarihi: Dec 2008 Bulunduğu yer: bodRum Yaş: 20
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Allahim sen büyüksün...!!! |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: Austria / Tirol
Tecrübe Puanı: 2 ![]() ![]() | Neden Böyle Mide bulandirici seleri yaziyorsunuz ki ?.. Üc kurusluk moralimiz vardi o da gitti.. Protesto ediyorum..
__________________ Gercek : Yalanlarin türevidir !... |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Dec 2008 Bulunduğu yer: -Bursa! Yaş: 16
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Bursa'lı olmama rağmen duymamıştım ![]() iğrençlik ya.. Var mı böyle bir sapıklık?! ![]() İnsanlar ne yapacaklarını şaşırdılar artık ! |
| | |
| Reklamlar |