| | #1 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | cok üşüyorum baba üstümü ört..! Bu olay Bursa’da olmuş. 17 yaşında bi genç kız aniden ölmüş. Aile perişan olmuş ama n’apsınlar, kızı defnetmişler tabii. Aradan bi’kaç gün geçmiş. Baba kızını rüyasında görmüş. Kız sürekli titriyomuş ve "Çok üşüyorum baba. Yalvarırım üstümü ört" diyomuş. Adam sabah kalktığında rüya aklına gelince hüngür hüngür ağlamış. "Gül gibi evladımı kaybettim. Rüyama giricek tabii" diye düşünmüş. Karısının üzülmemesi için de ona hiç bişey söylememiş. Ama ertesi gece, sonraki gece, daha sonraki gece, hep aynı rüya: "Çok üşüyorum baba. N'olur üstümü ört!" Baba bi gece yine aynı rüyayı görürken kan ter içinde uyanmış. Dayanamamış, karısının, "Nereye bey bu saatte?" demesine aldırmadan sokağa fırlayıp soluğu mezarlıkta almış. Kızının mezarına gelince ne görsün? Mezar açık ve bomboş! Adam ne yaptığını bilmez bi halde mezarlık bekçisinin kulübesine yönelmiş. Allahım, o an gördüğüne yürek dayanmaz. Bekçi resmen kıza tecavüz ediyomuş! Meğer bu aşşağılık herif her zaman, yeni gömülen ölülere belli bi süre bunu yaparmış... __________?__________ |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | bu ne ya kanım dondu aman allahım gerçek mi bu
__________________ Kanatlarımı Her Zamankinden Daha Özgür Çırpıyorum ve Ben Yükseklerdeyim sabır zor ama çok tatlı bir şerbettir içebilene AŞKOLSUN!!! |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Allah böyle yaratıkları nasıl bilirse öyle yapsın pislik herif pis sapık! bölelerine insan bile diyemiyorum hayvadan da aşağılık bişey hayvan bile pisliğinin üstünü örter bu şerefsiz aleni yapıyor bi de !!!
__________________ |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bunu filme alip yayanlar ve satin alip seydenler de var.. ve hatta cocuklarla iliskiye de merakli olanlar var bu tur insanlar icin endiselenmeyin, zira cehennemin en dibinde onlar yakit olacaklar.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | aman Allahım nasıl can vericek bunlar |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Bursa Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | İyi insanlar atlara binip gittiler mi?
__________________ Başarılı bir taklit olmaktansa, başarısız fakat özgün olmak en iyisi... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Kocaeli Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Buna nasıL bir insanlıktır. Rabbim kötünün şerrinden koru bizleri. Ölünce bile huzura eremeyenler var Ki bizim vahlandıklarımız boşa.. |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ben bunu çocukken duymuştum yanlış hatırlamıyorsam gazetede vardı bu haber ama şimdi burda okuyunca resmen kanım dondu yuhh diyorum başkada söze gerek varmı bilmiyorum allah bizi böylelerinden korusun şeytanın bile aklına gelmeyecek bir sapıklık |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | maalesef doğru yaşanmış bi vakadır...keşke böyleleri insanlıktan çıkmış insa diyemedimden yaban hayvanları hiç aramızda olmasalar ama lütfen hep dikkat edin bayanlar etrafınızdakileri iyi gözlemleyelim bayanların kalbinde aklında asla bu tür şeyler olmadından kimin ne durumda ne halde yaklaştıını bilemeyiz bi ölüye bunu yapan bi erkek olduna göre daha farklı sapık erkeklerde vardır eminim cocuklara bebeklere tecavüz edende bi erkek...tenzih ederim herkes aynı kefeye konmasada böleleride var gerçekkk gördük duyduk....lallah korusun böyle cani yaratıklardan allahın laneti ve cehennemi böyleleri için yaşasın kınamakla kalmıyor bedduayıda hakedenlerin en alası bunlar diyorum ... |
| | |
| | #10 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 19
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ayyy inanmıyorum ya tek kelimeyle iğrenç bişey ya iğrenç |
| | |
| Reklamlar |