| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Cok uyumaktan sikayetci olan icin Çok uyumaktan şikayetçi olanlara inne rabbekümullahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübbühu hasiysen veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatin bi emrih e la lehül halku vel emr tebarekallahü rabbül alemiyn üdu rabbeküm tedarruan ve hufyeh innehu la yühibbül mutediyn ve la tüfsidu fil erdı bade ıslahıha veduhü havfen ve tamea inne rahmetellahi kariybün minel muhsiniyn uykunun azalmasına niyet edilerek okunursa uyku ihtiyacından kurtulunularak beklenene ulaşılır......................... SABAH AKSAM 7 KEZ OKU alıntıdır |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Arapçasını buyrun ... Türkçeden aynı şekilde okunması mümkün değil ... |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | enis kardeş yardım etmen çok hoşuma gitti. inşallah nice insanlara vasıta olup hastalıklarını karşılıksız iyi edersin. ahirette kat kat karşılığını görürsün kardeş. daha ne diyeyim |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bende uykuya doyamiyorum hemde gündüz uykusu arapca bilmiyorum latin harfleriyle okusam yanlismi olur |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Kocaeli Yaş: 22
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Birde uykusuzluk problemi olanlara yardım etseniz? İşim geregi sabah çok erken kalkmama ragmen gece kuşu gibiyim. |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet ya bende uyuyamıyorum cın gıbıyım 7 .24 |
| | |
| | #7 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | yattımmı sanki üzerime bir ağırlık koyuyorlar, o kadar zor lanıyorum ki |
| | |
| Reklamlar |