| | #1 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Alabildiğince uzanan sarı kumlar üzerinde bir damla su bulabilmek neredeyse imkansızdır. Oysa, çöllerin bazı kısımlarında öyle doğal harikalar vardır ki, insanı hayretler içinde bırakır. İşte dünyanın çeşitli yerlerinden derlenen çöl içindeki vahalar. Huacachina Vahası - Peru ![]() Huacachina Vahası - Peru Bugün 100 kişinin yaşadığı vaha turistik sayfiye yeri olarak kullanılıyor. ![]() ![]() ![]() Gobi Çölü - Çin. İpek yolu üzerindde bulunan bu hava yüzyıllar boyunca ticaretle uğraşanların konakladığı bir yer oldu. Günümüzde ise çölün ortasında tatil yapmak isteyen turistlere hizmet veriyor. ![]() ![]() Ubari Vahası, Targa Vadisi- Güneybatı Libya ![]() ![]() ![]() Turpan veya Tulufan vahası, Uygur-Çin ![]() Brezilya'da bulunan çöl gölü. Yılın ilk altı ayında yağışlarla birlikte oluşan göl, yazın ortalarına doğru ise kuruyor. ![]() Chebika Çölü, Tunus. 'Star Wars Episode IV' filminin çekimlerinin yapıldığı çöl bugün turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği bir yer. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Khar Nuur vahası, Moğalistan ![]() M’zab Çölü, Cezayir. ![]() ![]() Nakhl Şatosu, Umman Çölü. ![]() Nijerya Çölü... ![]() Bethlehem Vahası, İsrail ![]() Persian Gulf, Suudi Arabistan. ![]() Konu thechoosen tarafından (16-11-2008 Saat 02:13 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 28
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Beni böyle yerler adeta büyüler saatlerce baksam bıkmam özellikle (Huacachina Vahası - Peru ) burası inanılmaz bir görüntüye sahip
__________________ insan sevebildiği kadar insandır |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 4 ![]() | Evet bende bayıldım valla hatta ilerki hayatımı çölde geçirmek istediğimden eminim |
| | |
| | #4 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | çok güzel resimler ama bence sadece resim olarak kalsa çok daha iyi ![]() çünkü çöllere düşüpte susuz kalıp o güneş altında seraplar görmek istemem ![]() ![]()
__________________ ALLAH'IN GİZLİ VE AÇIK NE OLURSA OLSUN TÜM YAPTIKLARINI BİLDİĞİNİ VE GÖRDÜĞÜNÜ ASLA UNUTMA!!!HAREKETLERİNE ONA GÖRE DİKKAT ET!!! |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | yahu bura neresi ise adresinide verin...Bir gidek bahah hele nasil bir yermis... Begendim dogrusu...Tam benlik
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ayyy muahabbetçi katiliyorum bende istiyorum buranin adresini ömür boyuda yasarim valla
__________________ KiMSe BiLe BiLe KöTü DeĞiLDiR!..HeR KöTüLüK BiLGi SanILAn BiR BiLGisİZLİkTeN GeLİrr.... |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | çöllerde su bir başka güzel görünüyo bayıldımm
__________________ gün gelir seninde aklında sabahlarım... |
| | |
| Reklamlar |