| | #11 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ALLAH (c c) hu yar ve yardımcınız olsun kardeşim acil şifalar versin. |
| | |
| | #12 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Allah yardımcınız olsun arkadaşım çok zor bir durum ama inşallah bilgi sahibi arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır geçmiş olsun tez vakitte kurtulursunuz inşallah
__________________ zafer sabırla, sevinç üzüntüyle, kolaylık da zorlukla beraberdir... |
| | |
| Reklamlar |
| | #13 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 21
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | S.Aleyküm Abla Anneniizin Şafağına Sağ Elinizi Koyun ve Amenerresuluyu Okuyun.... Arkasından Haşr Suresinin Son 3 Ayetini Okuyun... Sonrada Annenizin Üzerine Cin Suresini Okuyun.... Bunları Yapın ve Annenizin Hal ve Hareketlerini Buradan Bana Yazın Gerekli Reçetenizi Yazarım. Bir Arkadaşımda da Tarif Ettiğiniz Sorunlar Vardı Ben Yaptım Düzeldi... Allah Şifasını Verir İnşAllah.... Kolay Gelsin |
| | |
| | #14 | |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Zamansız mekansıZ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Alıntı:
__________________ Fate NeveR EnDs | |
| | |
| | #15 |
| Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | cok üzüldüm Allah yardim etsin acil sifalar versin |
| | |
| | #16 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | arkadasım ılk once tıbben arastır konuyu cozemzsen en son care rukye ıle tedavıdır cın mubtalası olabılır vucuda gırmıs olabılır yanlız bunlar devamlı kalamazlar vucutta kulagına ezan ve kuran okuyun eger rahtsız olursa cın olabılır deneyın bana bıldırın yardımcı olalım |
| | |
| Reklamlar |
| | #17 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: istanbul Yaş: 26
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | ewt ilk önce bilim sonra teshıs yoksa ilim en saglıklısı şifalar dilıyorum
__________________ ben(haşa)mevlana değilim adam ol öyle gel |
| | |
| | #18 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Yaş: 27
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | kendisi kuran okumaya başlamadan önce zorlanıyor. 'okuttturmuyorlar' diyor kendi tabiriliyle. biz okuduğumuz zaman rahatlıyor ama biter bitmez yeniden başlıyor... |
| | |
| | #19 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Tabiki öncelikli olarak modern tıp ama gerçekten bir hastalığı yoksa ayetel kürsi duasını okumanında zararı olmaz faydası olur diye düşünüyorum.... Bu arada geçmiş olsun umarım en kısa zamanda annen iyileşir.... |
| | |
| | #20 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | geçmiş olsun, allah şifalar versin. nedense böyle bir rahatsızlığa düşen insan aklından geçirdiği ilk şey "denize düşen yılana sarılır" yani yılan şifacı hocalar mı oluyor? tıp'ta da yıllarca oyalanan hastalar var ve hiç bir şekilde şifaya kavuşamıyorlar hatta teşhis bile konulmuyor. tahminler üzeri şu olabilir bu olabilir derken hastayı halden hale koyarlar. Her şeyden önce insan saf bir niyetle allaha yalvarmalı ve salih bir kimse ile karşılaşmayı ummalıdır. Hastanın büyü veya cin olduğunu anlatım üzeri anlamak mümkün değildir. gerçek ilim ehli hastayla birebir görüşmelidir ki ne olduğunu anlasın. büyünün de cinninin belası da binbir çeşittir. dua veya okumanın cinne tesir etmediğini demiyorum ama cinni veya ifrit bilmelisiniz ki sizden daha zekidirler ve yapacağınız bir hareketi siz daha uygulamadan önlem alabiliyorlar. onun için onlardan daha zeki iseniz belki bir çareye ulaşabilirsiniz. tıbbı küçümsemiyorum ama manevi veya ruhani bir rahatsızlığı kuru kalabalık sözlerle tedavi veya geçirmek mümkün değildir. akıllı arkadaşlara sorarım, varsa çözüm olabilecek bir psikyatrist adresi buyrun yardımcı olun. hastanın sahibine sesleniyorum! şifa istiyorsanız şayet, mecbur olduğunuz için değil inandığınız için baş vurmalısınız... Allahtan şifa sizlerede sabır dilerim
__________________ "Alma mazlum'un ahını çıkar aheste aheste" "Medet ya Allah (c.c) ya Muhammed (s.a.v) ya Ali (k.v)" "Allah'ın (c.c) dediği olur" !!! |
| | |
| Reklamlar |