| | #1 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Belçika Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() |
__________________ s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£... Konu melek123 tarafından (10-11-2008 Saat 22:57 ) değiştirilmiştir.. |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: kendi dünyasında
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | aynı mantıkla gidersek ben de brad im pitt olan
__________________ Kim o, deme boşuna... Benim, ben. Öyle bir ben ki gelen kapına; Baştan başa sen. ÖZDEMİR ASAF |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Oct 2008 Bulunduğu yer: Belçika Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | yani sence bunlar fatomontaj mi???
__________________ s£n Gittin YanLiz KaLdim...YanLizLiktaN Korkmuyorumda Ya CaNiM £LL£RiNi TuTmak ist£rs£... |
| | |
| | #4 |
| -YASAKLI- Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 29
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | allah ı bilip inanlar için bunlar gayeT doğal şeyler....kün Feye kün !...... |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: DENİZLİ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Offffffffffffffff tirstim ya hu allahim aklima mukayet ol yawwwwwwwwww......
__________________ UĞUR BÖCEĞİ |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 3 ![]() | anneeee :s bunlar ne böylee |
| | |
| | #7 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Zamansız mekansıZ Yaş: 25
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | Ağacı sevdiM deniz kızı sahtE
__________________ Fate NeveR EnDs |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008 Bulunduğu yer: Almanya/Krefeld Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 4 ![]() ![]() | Denizkizi olayi 4 senedir internetde dolasiyor ama Fake... http://www.snopes.com/photos/tsunami/mermaid.asp Ingilizcesi olanlar burdan okuyabilirler olayi..Malesef türkcesini bulamadim ![]() 19 yüzyilar Lüneparkla icin indonezyada bunlardan yüzlercesi yapilmis ve halki , bir nevi eglendirmek amacli camekan icinde gösterilmisdir...ögrenebildigim kadari ile...Ingilizce Wikipediada resimleri var ![]() http://en.wikipedia.org/wiki/Fiji_mermaid Ötekileride siz cözün artik... ![]()
__________________ Radyo dinlemek icin Tikla ![]() ![]() 3:78 "Onlardan bir zümre vardir, aslinda Kitap'tan olmayan birseyi siz Kitap'tan sanasiniz diye, dillerini Kitap'la egip bükerler. O, Allah katinda olmadigi halde, "Bu, Allah katindandir." derler. Bilip durduklari halde, Allah hakkinda yalan söylerler." |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Bulunduğu yer: Istanbul Yaş: 24
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Ayak resmi icin soyleyebilirim ki, Japonya yada Cin'de olmasi gerek, bir bolgede "kucuk ayak" makbulmus ve kadinlar daha kucukken ayaklarini iyice sariyorlarmis, ya metal ya tahta olacak sert ayakkabilar giyiyorlarmis ayaklarinin buyumesini engellemek icin ama disaridan her ne kadar zarif gorunse de (28-30 numara ayaklar) iceriden iste boyle felaket oluyor.. |
| | |
| | #10 | |
| Üyelik tarihi: Nov 2008 Bulunduğu yer: kendi dünyasında
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Alıntı:
diğerleri içinde dna bozunmalarını örnek gösterebiliriz ki geçmiş ve günümüzde ve dahili gelecekte olacak ve olan örneklerdir ... çok mu ciddi oldum ne ![]() ![]()
__________________ Kim o, deme boşuna... Benim, ben. Öyle bir ben ki gelen kapına; Baştan başa sen. ÖZDEMİR ASAF | |
| | |
| Reklamlar |