| | #1 |
| Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | Daha önce bu büyüyü denemiş olan varmi... sewdiğin bir kişinin sewgisini kazanmak istersen ve aynı zamanda sözünden çıkmaması,senden başkasına inanmamasını sağlamak için, 7 tane zeytin çekirdeğine 3 ihlas ve 1 fatiha suresi okunur(zeytinler awuçta iken hepsinin üzerine birden yani tek tek değil)bu çekirdekler toprağa gömülür ve bu arada niyet içten geçirilir.Daha sonra ise 10 tane nohut alınarak hepsinin üzerine birden 21 kez salat-ı tefriciye okunur.nohutlar 2 saat tuzlu suda bekletilir ve suları süzülüp kurumaya alınır.nohutlardan pazartesi gecesi yani pazarı pazartesiye bağlayan geceden başlamak üzere her gece 2 şer tane yakılır ve ''bunlar nasıl yanarsa filanın kalbi de benim için böyle yansın''diye kıraat edilir.5 gün tamam olunca cuma sala vakti 2 rekat namaz kılıp,namaz sonunda o kişinin resmine 7 kez çewirgel duası okunur ve resim kendi yastığına dikilir.dikme esnasında''filan kişi benden başkasının sözünü dinlemesin sadece bana boyun eğsin''denir.en son olarak da ayetel kürsi bir kağıda yazılıp üstte taşınır.(defalarca tecrübe edilmiştir,bizzat kendim de denedim ve sonucunu gördüm) selam ve dua ile..Allah c.c. dualarınızı kabul etsin arkadaşlar ALINTIDIR ARKADAŞLAR DENEYEN VARMI !!!!! |
| | |
| Reklamlar |
| | #2 |
| Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ben denedım olmadı ama eksık denemıstım ..bak ustunde denenmıs denıyor kavtın denedım dedıyse denemıs we tutmustur ınan we ıstersne uygula arkadsım denemekle ne kaybedıcekısn kı_? |
| | |
| | #3 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet kemtamine katılıyorum kavtin bu tarifi denediğini hem de iki kişi üzerinde denediğini ve çok etkili olduğunu yazmıştı zaten üstelik etkisi yaptıktan bir buçuk iki hatfa sonra başlıyormuş ve dört yıla kadar da sürüyormuş ![]() Ramazan ayında yapılır mı bilmem istersen onu bir netleştir şehzade ona göre kararını ver biliyorsun etkili olup olmaması biraz da sana bağlı yani ne kadar istediğine ve yoğunlaştığına bağlı birşey
__________________ zafer sabırla, sevinç üzüntüyle, kolaylık da zorlukla beraberdir... |
| | |
| | #4 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | ramazanda yapmaz tutmaz |
| | |
| Reklamlar |
| | #5 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | |
| | |
| | #6 |
| Üyelik tarihi: Apr 2008
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | bu yakma işi nasıl olcak |
| | |
| | #7 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | |
| | |
| | #8 |
| Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 23
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | evet arkadaşlar ya bu yakma işini bi türlü bend eanlayamadım kül olana kadar yakacagız özellik kavtin cevap yazarmısın yada cbilen bi ikişi liüfen bu hafta yapmayı düşünüyorum da... |
| | |
| Reklamlar |
| | #9 |
Tecrübe Puanı: 1 ![]() | bende yarın başlayacagım ama şimdi sorularım olacak 1- zeytinleri hemen okuduktan sonramı gömmek lazım aradan biraz süre gecse olurmu 2-yakma işi nasıl olacak 3- zaytinler kaçda gömülecek gece yarısımı 4-nohutlar hep aynı saattemı yakılacak 4-yastıkda resıım ne kadar duracak(annem görecektir) |
| | |
| | #10 |
Tecrübe Puanı: 2 ![]() | resme okuma ısını ben sadece nohutları yaktım zeytınlerı gömmustum kavtın sagolsun wermıstı ama ben gerısnı unutmusm yapmayı :dhyr etkılı olmaz cunku ramazanda sana yardımı olması gerekn warlıklar ıbadetle ılgılendıklerı ıcın yardım etmezzler we tutmazmıs demıstı bılgısne cok guwendıgım bır eskı dostum |
| | |
| Reklamlar |